De African Welfare foundation (awf) ook van de partij

Zo leuk, net terug uit Kenia komt Conny van’t Pad met haar geweldige stichting AWF naar de Imagine Multi Culti markt. Zij is de bezielende leiding van de African Welfare foundation en heeft in Kenia (Shamu) al veel mooie projecten helpen opbouwen.

Zo is zij bezig met het opzetten van een school, een waterput, een Moringa plantage en nog veel meer. Alles om de kinderen van Shamu een betere toekomst te geven zodat ze meer zelfredzaam zijn.

Zo leert zij moeders kleding maken en repareren. Hiervoor heeft zij gezorgd dat er voor ons ouderwetse naaimachines geleverd werden. Deze worden handmatig bediend omdat de stroom heel vaak uitvalt.

Conny helpt de kleine ondernemers uit Shamu ook. Zij verkoopt spullen die daar gemaakt wordt op markten en evenementen in Nederland. Zo laat zij andere mensen kennis maken met de Keniaanse cultuur maar helpt zij direct financieel de prachtige mensen die daar wonen.

Wij weten zeker dat Conny het leuk zal vinden wanneer jullie komen kijken naar haar prachtige kraam. Alles wat er verkocht word zorgt voor een beter leven voor de mensen in Shamu. Leuk is dat he dat we op deze manier wereldwijd mensen kunnen helpen maar ook kunnen genieten van een cultuur.

In Kenia leven bijvoorbeeld de Masai. Je weet wel die mensen die in die kleurige dekens gewikkeld leven. Een zeer krachtig en mooie cultuur waar we veel meer van zouden moeten genieten.

Bij de AWF in de kraam vind je handgemaakte tassen, beeldjes, plakkaten, sleutelhangers, kussens en nog veel meer.

Wil je meer weten over de African Welfare Foundation ? Bezoek dan de facebookpagina: https://www.facebook.com/africanwelfare/ 

Of bezoek haar website,  http://www.africanwelfarefoundation.org 

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op