Alle artiesten in den lande opgelet ..

Dit is een oproep aan alle artiesten in Nederland en daarbuiten. Op 8 september 2018 organiseren wij de Imagine Multi Culti dag en daarvoor nodigen we jou uit. Deze dag staat helemaal in het teken van het leven vieren, verbroedering en zal bruisen van de diversiteit aan culturen die ons land rijk is.

De “place to be” natuurlijk wanneer je als artiest jouw aandeel in het levensfeest wil delen met ons. We zoeken artiesten die het leuk vinden om iets te laten horen uit hun eigen cultuur maar ook artiesten die het gewoon leuk vinden om voor een gevarieerd publiek op te treden.

Omdat de Imagine Multi Culti dag een maatschappelijke evenement is zijn wij op zoek naar die artiesten die het optreden gratis willen verzorgen. De echte levensgenieters, de echte volksvermakers en de echte kunstenaars van het vermaak.

Wanneer we samen het leven vieren dan vallen verschillen weg en kunnen we leren van elkaars overeenkomsten!

Wij zullen de artiesten die op willen treden uiteraard volledig in de watten leggen. Graag tonen we jouw naam plus jouw show (youtube) op onze website en nemen we je mee in onze marketing.

Wanneer je op de Imagine Multi Culti dag komt optreden maak je heel veel mensen blij. Wij roepen daarom ook iedere artiest op om samen met ons de Imagine Multi Culti dag tot een groot volksfeest te maken.

Samen het leven vieren en genieten van al die prachtige verschillen! Het podium, de versterking en wat lampen wordt voor gezorgd. De enige die nu nog nodig is dat ben jij! Kom je ook op de Imagine Multi Culti dag? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat onze programma coördinator contact met je op kan nemen.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op