Avatar brengt compassie op onze mooie dag

Wij vinden het super tof dat wij deze kraam verhuurd hebben aan het Avatar Compassie project. Een stukje compassie is wat onze wereld hard nodig heeft. Wij denken namelijk dat we enkel samen de problemen wereldwijd op kunnen lossen en daarvoor is meer begrip voor elkaar belangrijk.

Het Avatar® Compassie Project

“Wat we moeten oplossen is hoe we zorg en compassie waardevoller kunnen maken dan eigendunk en andere niet-duurzame zaken. De uiteindelijke uitweg is om op grote schaal de verlichte geest van spiritueel bewustzijn wakker te maken. We hebben nog een miraculeus moment nodig waarop iedereen beseft dat we hier met z’n allen voor staan en dat de aarde het enige ruimteschip is waarmee we het moeten doen. Toekomstige generaties moeten hun grootste inspanningen richten op het creëren van saamhorigheid; de wereld heeft steeds minder behoefte aan supermachten en steeds meer aan vriendschappelijke stamverbanden. De oplossing waar we naar streven is meer afstemming en samenwerking, meer aandacht voor dienstbaarheid aan anderen.
We moeten wereldburgers gaan worden.”
– Harry Palmer, auteur van de Avatarmaterialen

Bij de kraam van Avatar kun je de Compassie-oefening ervaren, meer informatie krijgen over de 9-daagse Avatartraining
en een gratis Avatarintroductie doen.

Op de Compassiekaart staat de compassieoefening, één van de dertig oefeningen uit Harry Palmer’s boek ReSurfacing®: technieken om bewustzijn te verkennen. Meer dan 100.000 deelnemers aan de Avatar Cursus hebben positieve resultaten ervaren door o.a. de Compassieoefening te doen. Harry Palmer:

“In ruil voor de paar minuten die iemand aan deze oefening besteedt, kan hij of zij zich soms uren of zelfs dagenlang een stuk vrediger voelen. Boosheid en stress kunnen er heel snel mee verdwijnen.”

De Compassiekaart is vertaald in 22 talen en geeft vijf stappen die iedereen kan doorlopen om meer compassie te creëren en te ervaren.
Het Compassie Project is een geschenk voor mensen over de hele wereld.
Het is een bewezen manier om vrede op aarde te creëren – één persoon per keer.

Kom langs voor meer informatie, ontvang een compassiekaart en
ervaar het zelf! Voor meer informatie bezoek www.avatar.nl

Avatar® and ReSurfacing® are registered trademarks of Star’s Edge, Inc.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op