Bijzondere portretten door Mandy

Op de Imagine Multi Culti dag hebben wij ook een gezellige markt georganiseerd. Een markt waar mensen (commercieel of stichting) hun producten en diensten aan kunnen bieden. Er is 1 persoon die deze markt wel heel bijzonder maakt en dat is Mandy.

Mandy maakt portretten met haar foto toestel. Nu zal iedereen denken wat is daar bijzonder aan en dat kunnen wij onszelf voorstellen. Alleen Mandy, maakt niet zomaar portretten zij kiest eigenlijk altijd het beste moment om op het knopje van haar camera te drukken.

Haar fotografie is eigenlijk gewoon keer op keer een nieuw stuk kunst waar menigeen al verwondert en perplex door geraakt is. Zij weet precies datgene vast te leggen met een camera wat niemand ooit van te voren heeft gezien.

Zij heeft al vele mooie portretten gemaakt en wij kunnen niet anders zeggen als dat we supertrots zijn dat zij haar talent in wil zetten op de Imagine Multi Culti dag. Deze dag, waar alleen maar mooie mensen komen waar mensen het leven willen vieren, verdient ook echt het allerbeste.

Een portret van Mandy is altijd bijzonder!

Wij weten zeker, dat haar foto’s die zij maakt op dit mooie terrein in deze fijne omgeving wederom prachtig zullen zijn. Wat ons betreft laat iedereen zichzelf vastleggen op de gevoelige plaat. Dit is namelijk een unieke kans die niet iedereen zal krijgen. Dit omdat Mandy op haar eigen wijze lekker eigenwijs omgaat met haar talent.

Ze zal waarschijnlijk de bezoekers meeslepen naar het beste plekje met de mooiste lichtval. Zoekend naar de beste achtergrond die precies past bij uw hoofd of uw gezin. Het klinkt raar maar Mandy is niet snel tevreden en wil alleen maar het beste.

Wij nodigen iedereen graag uit om haar kraam te bezoeken. Laat uzelf fotograferen door deze kunstenares en u zult voor altijd vereeuwigd zijn op een speciale manier. Mooi als cadeau voor anderen maar ook mooi voor aan uw eigen muur in uw eigen huis.

U zult merken .. dat u keer op keer naar uw eigen foto zult kijken en verwondert zal zijn. Een foto van Mandy geeft 1 absolute zekerheid en dat is dat u blijft genieten. Gelooft u dit niet? Bekijk dan maar haar portfolio die u hier kunt vinden.  https://radicalalien.myportfolio.com/

Let op, op de Imagine Multi Culti dag hebben wij maximaal plek voor 1000 mensen. Boek dus snel uw toegangskaartje want op = op. Klik hier om uw ticket te reserveren. Oh, en vergeet natuurlijk niet uw vrienden en kennissen uit te nodigen.

#Imagine!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op