Body Balance 4 U – Care for Women

Dames opgelet. Wij vinden het supertof dat er een marktkraam is speciaal voor de dames onder onze bezoekers. Een stukje extra aandacht voor de vrouwen en dan vooral met de veelvoorkomende problemen waar zij tegen aan lopen. Body Balance 4 U is gespecialiseerd in het helpen van vrouwen met veel voorkomende maar lastige problemen.

Herkent u zich in de volgende klachten?

– Slapeloze nachten waarin u ineens wakker wordt door nachtzweten
– Opvliegers
– Kramp in uw tenen/kuiten
– Slecht inslapen of doorslaap problemen
– Vaker naar het toilet moeten
– Het gevoel dat u zich door de dag heen moet slepen
– Vergeetachtigheid
– Stemmingswisselingen
– Concentratieproblemen
– Zomaar in huilen kunnen uitbarsten

Dit lazen wij op de website van Body Balance 4 U!

Body Balance 4 U voert een Care for Women franchise. Care for Women is een landelijke organisatie waar specialisten op het gebied van vrouwengezondheid opgeleid en aangesloten zijn. We brengen de gezondheid op het hormonale gebied van de vrouw in kaart, begeleiden en adviseren u zodat u een snelle oplossing krijgt voor uw klachten. Onze visie is: elke vrouw is uniek en vereist een unieke aanpak.

Wij weten zeker dat Body Balance 4 U het erg leuk vind wanneer onze vrouwelijke bezoekers deze kraam bezoeken. Voor meer informatie kunt u nu alvast kijken op haar website: https://bodybalance4u.nl/

Wilt u ook de Imagine Multi Culti dag komen bezoeken dan kunt u uw kaartje online kopen. Klik hier! Wees er snel bij want op is op.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op