Cross Culture Nieuwegein komt ook

Wanneer we het hebben over verschillende culturen dan is deze groep natuurlijk gelijk waar je aan denkt. Ze vallen onder de hervormde kerk maar hebben besloten hun eigen geloofsviering 2 keer per maand zelf te organiseren.

Onder het genot van een hapje en een drankje zorgen zij 2 keer per maand voor een samenkomst alwaar zij hun geloof samen delen. Het bijzondere aan deze groep mensen is dat ze bestaan uit 31 verschillende culturen. (landen van herkomst)

Eigenlijk doen zij al een poos wat de Imagine Multi Culti dag op 8 september gaat doen. Eten uit zoveel verschillende culturen (wat de mensen zelf meenemen) verbroedert natuurlijk enorm. Samenzang van liederen uit zoveel verschillende culturen zorgt natuurlijk voor een zeer fijne verbinding.

Cross Culture Nieuwegein is een open groep waar iedereen welkom is.

Bij deze groep is iedereen welkom ongeacht welke religie of geloof aangehangen word, ongeacht waar mensen vandaan komen en ongeacht wie of wat iemand is. Zij zijn een soort grote warme familie voor iedereen die behoefte heeft aan warmte, liefde, begrip en genegenheid.

Toen wij spraken met Theo Vreugdenhil en 1 van de groepsleden was dit een heel bijzonder gesprek. Cross Culture Nieuwegein doet namelijk ontzettend veel. Ze bezoeken festivals, gaan met zijn allen op vakantie en zorgen voor de mensen die het minder breed hebben.

Dit doen zij samen , zonder oordeel of veroordeling gewoon omdat zij het mooie in de mens zien. Zij zullen aanwezig zijn met een kraam waar u van alles over hen te weten kan komen. Als het goed is komt er ook een kraam die gerund gaat worden door een vrouwelijke creativiteitsclub die allemaal mooie dingen zelf maken. Deze producten worden verkocht en het geld wat dit oplevert wordt gebruikt door tal van leuke kleine goede doelen die Nederland rijk is.

Wij vinden het supergaaf dat deze cultuurrijke groep de Imagine Multi Culti dag komt opsieren met hun grote diversiteit. Ze zorgen voor een deel voor de aankleding van het terrein waar we al helemaal blij mee zijn. Ook hebben zij geholpen met het vinden van verschillende artiesten die zullen zorgen voor het vermaak van onze bezoekers.

Wil jij ook de Imagine Multi Culti dag bezoeken ben er dan snel bij. Maximaal 1000 bezoekers kunnen wij ontvangen en op = op. Klik hier om nu al uw toegangsbewijs te kopen om zeker te zijn dat ook u het leven gaat vieren.

Tot 8 September. Imagine!!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op