Daniel Okiror uit Uganda treedt op

Wow mensen, wanneer wij praten over cultuur dan hoort deze artiest er ook echt bij. Deze man uit Uganda maakt geweldige muziek met tal van lokale instrumenten uit Afrika.  Daniel Okiror heeft zichzelf als artiest al vele malen bewezen en al veel mensen geraakt.

Wij zijn er dan ook supertrots op dat we deze artiest hebben kunnen boeken. Een man met een boodschap.. een man die ergens voor staat. Met zijn eigen label en het goede doel wat hij ondersteund helpt hij straatkinderen in Uganda.

Daniel Okiror is een zeer bijzonder mens met een zeer mooi muzikalae achtergrond.

Zonder zichzelf belangrijk te vinden doet hij zo ongelofelijk veel. Een zeer waardevol mens uit Uganda. Vanaf zijn 3e levensjaar maakte hij al muziek en begon met het nummer Papa Ijakka (waar is mijn vader)

Als een weeskind en door zijn pijnlijke ervaringen is hij in de muziek gegroeid tot een groot mens. Zijn pijn maar ook zijn hoop is terug te horen in zijn prachtige muziek. De muziek klinkt als de rivier de Nijl.

Naast muziek, zogezegd helpt hij onder de naam Wana Wa Mola weeskinderen in zijn eigen land. Deze persoon gaat dus niet alleen voor zijn internationale carrière maar hij stopt ook veel terug in het land waar zijn hart ligt.

Wil je meer weten over Daniel Okiror bekijk dan eens zijn website. Deze is wel in het Engels maar heeft ons in ieder geval enorm geraakt in ons hart. http://www.danielokiror.com/biography.html

Wij weten zeker dat Daniel Okiror veel bezoekers wil ontvangen. Ben er daarom snel bij want als de kaartjes op zijn is het op. Klik hier om nu al uw toegangskaartjes te kopen.Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op