Danny Temming komt lekker zingen

Wij hebben Danny Temming leren kennen op 2 evenementen in Nieuwegein. De Ibizafair en de sportdag werden op slag een stuk gezelliger met Danny op het podium. Wij zijn er dan ook super trots op dat hij op de Imagine Multi Culti dag komt optreden.

Eigen nummers en covers en wanneer hij erg veel zin heeft doet hij ook zo nu en dan een verzoeknummertje. Voor iedereen wat wils natuurlijk en dat maakt hem een artiest die er gewoon bij moet zijn.

Op zijn website vonden wij een biografie van Danny Temming

Geboren op 29 juni 1973

Ons gezin bestaat uit vader en moeder, 4 zussen en ik.

Ik ben geboren en getogen in Utrecht. We hadden een fijn en warm gezin waar ik uiteraard als enige jongen het niet makkelijk heb gehad tussen al het vrouwelijk geweld.
Mijn ouders hebben altijd een showband gehad en vaak als zij aan het optreden waren haalde mijn zussen en ik de soundmixer naar beneden en gingen met z’n allen fijn een liedje zingen.
Hierdoor is ook de liefde voor muziek ontstaan.

Zus Erna is de zangeres van het “Holland Duo” en “Henk Temming” (Het Goede Doel) is ook familie. Kortom de muzikaliteit zit in ons bloed.

In 2008 heb ik het nummer “Ik hou het meest van jou” opgenomen welke zelfs een Top 100 notering opleverde en nog steeds een veelgedraaide single is. In 2009 bracht ik “Ik mis je voor geen meter“ uit. Door ziekte ben ik lange tijd uit de roulatie geweest, echter merk je dan pas dat er niets boven een goede gezondheid gaat.
Sindsdien bruis ik van de energie en zal u de komende maanden dan ook veel van mij gaan horen.

Tijdens de Imagine Multi Culti dag hebben jullie de kans deze ras entertainer live te ontmoeten. Wat ons betreft bestel je snel je kaartje want vol=vol.
Klik hier om een kaartje te bestellen in de voorverkoop.

Onderstaand treft u 2 nummers van Danny Temming aan!


Wil je meer weten over Danny Temming bezoek dan zijn website! http://www.dannytemming.nl

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op