DiensDesing Alberdien Wagemakers Kunst

Als ik het mij goed herinner is DiensDesign geïnspireerd geraakt via het wijkoverleg van wijkplatform Zuijlenstein, Huis de Geer en Blokhoeve. Dit gebeurde na een presentatie van ons. Zij vroeg haarzelf af of zij ook een plekje kon krijgen op onze Imagine Multi Culti markt.

Wat ons betreft wel want Alberdien Wagemakers maakt wat ons betreft zeer mooie dingen. Schilderijen en Vintage dienbladen plus tas versierselen. Wij denken dat veel van onze bezoekers dit leuk zullen vinden.

DiensDesing maakt mooie spullen en staat bij ons op de markt.

Alberdien Wagemakers van DiensDesign

Over mijn werk

Ik maak olieverf schilderijen vooral met afbeeldingen van bloemen en vogels en ik beschilder vintage dienbladen en ik maak ook gevoerde linnen tassen met op voorpand vintage borduurwerkjes.

Mijn werkwijze

Ik gebruik voor de schilderijen als ondergrond canvas doek en daarop acrylverf en de afbeeldingen altijd in olieverf. De dienbladen komen van brocante markten of 2e handswinkels. Ik beschilder ze eerst met acrylverf en daarop ook de afbeelding met olieverf. De tassen zijn van beige linnen stof en het borduurwerk komt ook van brocante markten of 2e handswinkels.

Mijn opleidingen   

Autodidact
Grafische vormgeving

Mijn beinvloeders

Ik zelf word geïnspireerd door de natuur: dieren, vogels, vlinders, bloemen. Ik probeer wel eens wat uit, nu ben ik bijvoorbeeld met vlinders bezig. Ik hou van modern en klassiek. Bloemschikken en fotografie vind ik ook erg leuk, ik heb oog voor detail.

Wij weten zeker dat Alberdien het leuk vind wanneer u haar website bezoekt.
www.diensdesign.com Ook haar pagina op facebook is wel een bezoekje waard. www.facebook.com/DiensDesign

Ook nodigen wij u graag uit haar website  www.etsy.com/nl/shop/DiensDesign te bezoeken. Hier staan nog veel meer leuke producten van haar!!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op