DJ Tim in Tha House

Dames en heren wij zijn supertrots dat wij kunnen vertellen dat de enige en echte DJ Tim zal draaien op de Imagine Multi Culti dag. Een Dj die vanuit passie een geweldig muziek programma aanbiedt waar iedereen vrolijk van wordt.

DJ Tim heeft een collectie van 11000 vinyl platen en kan uit ieder genre wel wat draaien. Altijd super enthousiast, altijd proberen de verzoeknummers allemaal te draaien en altijd 1 groot feest.

Tijdens de Imagine Multi Culti dag zal Tim de hele dag het programma aan elkaar draaien met lekkere muziek. Hierdoor hebben de andere artiesten de tijd om het podium naar hun smaak in te richten. Hierdoor houden onze bezoekers ook de voetjes op de dansvloer om te genieten van zijn show.

Dj Tim staat garant voor een onvergetelijke muzikale tijd!

Tot voor kort een paar kleinere feesten gedraaid waar iedereen super blij van werd. 20 mei uitgenodigd als DJ op de Ibizafair in Nieuwegein. 800 bezoekers hebben genoten van de muziek van DJ Tim.

En dat DJ Tim van een feestje houd heeft hij laten zien toen hij door andere artiesten even op het podium gezet werd. Erg leuk voor DJ Tim maar ook voor ons. Want hij komt op 8 september de Imagine Multi Culti dag muzikaal ondersteunen.

Omdat DJ Tim houdt van cultuur zal hij een groot deel van de dag muziek maken door met vinyl te draaien. Lekker nostalgisch en supergaaf natuurlijk. We hebben wel gezegd ook wat digitaal mee te nemen zodat hij af en toe wel pauze kan nemen natuurlijk.

Bekijk de youtube van het korte onverwachte optreden van Dj Tim!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op