Entertainment, zang, dans en vermaak

Entertainment, zang, dans en vermaak zijn bij uitstek de tools die zorgen voor meer begrip en verbroedering. Samen zingen, samen dansen, samen genieten en vooral samen delen met elkaar. Iedere cultuur heeft zo haar eigen muziek instrumenten, specifieke zang en specifieke dans.  Wanneer we dit met elkaar delen zullen we merken dat verbinding krijgen erg eenvoudig is.

Gedurende de Imagine Multi Culti dag willen wij aan onze bezoekers een gevuld en gevarieerd programma bieden.  Dit programma zal gevuld worden met optredens van artiesten, dansers en dj’s. Allen het liefst met een verschillende cultuur als achtergrond waardoor het programma de hele dag divers is.

De boxen, het podium en de draaitafels zijn voor gezorgd natuurlijk. Graag  willen wij  in contact komen met artiesten, zangers, dansers, gezellige praters en mensen die iets anders willen laten zien. Het liefst cultuur specifieke zaken. Zoals bijvoorbeeld in de Griekse Cultuur de Bazooki vaak te zien is en in de Schotse cultuur de doedelzak.

Wil jij actief deelnemen aan het entertainment, de dans, de zang en het vermaak? Ben jij in staat om middels jouw act jouw cultuur tot leven te brengen? Wil jij andere mensen laten zien hoe prachtig jouw muziek is?

Vul dan snel ons contactformulier in: 

. klik hier!

Handige links:

Artiesten gezocht
Gedurende de Imagine Multi Culti dag willen wij onze bezoekers vermaken met entertainment uit verschillende culturen.

De Imagine Multi Culti Artiesten:

Van Piekeren 
Dit duo bestaande uit Johan (gitarist) en Jan (vocalist) is een cultuur an sich. Op hun eigentijdse en eigenwijze manier maken zij het publiek erg blij. Zij komen optreden op de Imagine Multi Culti dag.

Vuurceremonie, drums, healing door Patrick Nijssen
Kom jij tijdens de Imagine Multi Culti dag ook lekker mediteren bij een geweldige vuurceremonie?


Johnito
Maatschappelijk kritische zanger die zelf zijn teksten schrijft buiten alle voorgeschreven kaders en hokjes. Verfrissend en met enorm veel passie. Dit waardevolle mens hoopt een mooi aandeel te hebben op de Imagine Multi culti dag.

DJ Tim
Dj Tim maakt van ieder optreden een feestje. Hij voelt perfect aan wat de sfeer nodig heeft en vult dat aan met lekkere muziek. Wanneer DJ Tim in tha house is dan wordt het direct gezellig.

Harold Verwoert 
Deze rasechte nachtegaal zingt de sterren van de hemel en weet iedereen te raken. Zachte liedjes voor de emoties maar ook liedjes voor een uitpuilende dansvloer. Plus alles wat daar tussen in zit.

Verhalenverteller Irina
Irina neemt jong en oud mee op reis tijdens het vertellen van mooie verhalen. Dit keer zal zij cultuur, verbinden en verschillen ook meenemen in het avontuur.  In haar eigen Yurt of Tipi wacht zij op haar publiek.

Danny Temming
Voor het absolute vermaak moet iedereen naar Danny komen luisteren. Een entertainer pur sang die graag in het midden van het publiek staat. Wij weten zeker dat jullie heel wat liedjes zullen kennen.

Zydeco la Louisiana 
Deze muziekstijl is een leuke mengelmoes van verschillende muzieksoorten waar de accordeon centraal staat. Wij weten zeker dat iedereen hier vrolijk van word. Wat ons betreft staat de dansvloer helemaal vol.

 Volksdansgroep Minka
Even lekker cultuur snuiven tijdens het bekijken van verschillende volksdansen. Wie weet gaan jouw voetjes ook wel van de vloer. Deze dansgroep trekt graag mensen uit het publiek mee in een wervelende dans

Imi Rtist
Hou je van Motown? Michael Jackson? Dan raden wij je aan om te komen luisteren. Deze man neemt je mee in een geheel eigen cultuur! Zijn stem en de liedjes die hij zingt zorgen ervoor dat iedereen herkenning vind.

Daniel Okiror 
Dit mooie mens uit Uganda brengt veel mensen in vervoering. Hij gebruikt hiervoor lokale muziekinstrumenten en gebruikt zijn talent om kinderen in Uganda een beter leven te bieden.