Entree kaartjes prijs blijft hetzelfde!

Dames en heren, jongens en meisjes en alle anderen, wij hebben verschrikkelijk goed nieuws voor iedereen. We hadden onze toegangskaarten via de website aangeboden voor een early bird prijs. Dit betekend dat mensen die via onze website bestellen goedkoop naar de Imagine Multi Culti dag kunnen komen.

Helaas hebben wij ontdekt dat het voor veel mensen lastig is om via de website te bestellen. Sommige mensen weten niet eens dat ze via de website kunnen bestellen. Wij vinden dat natuurlijk jammer want we willen wel iedereen welkom heten op de Imagine Multi Culti dag die zou willen komen.

Daarom hebben wij besloten dat de prijzen zoals die nu in de vroege verkoop zijn, namelijk:

Volwassene 3,50€
kinderen  vanaf 4 jaar 1,50€
Kinderen onder 4 jaar Gratis
Nieuwegeinpashouder gratis.

Ook te hanteren bij de deurverkoop op 8 september. Hierdoor hoeft niemand meer te betalen en kan iedereen voor maximaal 3,50€ per persoon lekker komen eten, feesten en genieten van de goedkope horeca.

De deurverkoop is nu net zo goedkoop als de voorverkoop dus dat is erg leuk.

Er is wel 1 maar. Wij hebben maximaal plek voor 1000 bezoekers. Dus de mensen die via de website bestellen hebben zekerheid dat zij als bezoeker de Imagine Multi Culti dag kunnen bezoeken. De mensen die wachten tot 8 september hebben de kans dat het terrein vol is. Op = Op en daar kunnen we helaas niets aan veranderen.

Nu zijn er nog kaarten maar we zien dat het tamelijk hard gaat. Koop uw entree bewijs online en anders zien wij u graag aan de kassa op 8 september.
Klik hier om uw kaartje online te bestellen.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op