Fietsliefhebber doet grote sponsoring verloting

Fietsliefhebber is de fietsenspecialist op het Muntplein in Nieuwegein.  Deze fietswinkel staat bekend om de kwaliteit die zij leveren. Toen wij bij Fietsliefhebber langs gingen om te vragen om een sponsoring werden zij gelijk enorm enthousiast.

Omdat zij zo enthousiast werden hebben wij besloten deze fietswinkel een keer extra in het zonnetje te zetten. Zij stelden gelijk een paar zeer mooie prijzen ter beschikking voor de Imagine Multi Culti verloting. Namelijk 4 zeer mooie fietstassen ter waarde van 50 € en een berg mooie en handige bidons.

Daar zijn wij natuurlijk super blij mee want dan kunnen onze bezoekers die winnen. Kent u fietsliefhebber op het Muntplein? Wellicht heeft u 1 van de eigenaren wel eens zien fietsen op zijn velocipede!

fietsliefhebber
Op de website van Fietsliefhebber vinden wij het volgende:

Fietsliefhebber, de fietswinkel die gerund wordt door ervaren fietsliefhebbers.

Fietsliefhebber is een klein team van 3 mensen die Kwaliteit, Vakmanschap en Service met hoofdletters schrijven.
Waar andere fietswinkels het belangrijk vinden om zo veel mogelijk te verkopen maken wij ons juist sterk om toegevoegde waarde te brengen. Luisteren en meedenken zijn de sleutel woorden.
Fietsliefhebber is al meerdere keren genomineerd geweest voor de beste fietswinkel van Nederland en de ANWB plaatste ons reeds 2 keer op de (1 na) beste plaats voor onze reparatie kwaliteiten.
U treft hier natuurlijk ook een web shop aan maar net zoals in onze winkel kiezen wij voor een gebalanceerd assortiment en een duidelijk overzicht.

Kom eens langs en laat u eerlijk adviseren wij denken graag met u mee.

Wij weten zeker dat Fietsliefhebber het leuk vind wanneer u een kijkje neemt op hun mooie website. Klik hier om dit te doen! Een vind ik leuk op hun facebook pagina achterlaten zullen zij zeer zeker ook waarderen. Klik hier om dit te doen!

Wilt u kans maken op deze mooie prijzen of op prijzen van de andere sponsoren dan nodigen wij u graag uit de Imagine Multi Culti dag op 8 september te komen bezoeken.  Klik hier om een kaartje online te bestellen.

Samen met 1000 mensen het leven vieren, genieten van Zang, dans en vermaak en heerlijk eten uit onze keukens uit vijf verschillende landen.
We zien u graag daar!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op