Fysieke en Emotionele Ruggensteun voor ondernemers

Er zijn overal ondernemende mensen te vinden. Mensen die het leuk vinden om iets te leveren aan andere mensen. Die daardoor een inkomen genereren en zorgen voor een goede service. Voor deze mensen is het belangrijk dat er een ruggensteun is op emotioneel en Fysiek vlak. Wij zijn dan ook trots dat Ruggensteun voor ondernemers een kraam heeft op onze Imagine Multi Culti markt.

Op de website vonden wij de volgende tekst:

Ben jij een ambitieuze onderneemster die graag klaarstaat voor anderen? Ervaar je door het (fysieke) zware werk en ook de mentale belasting van het ondernemerschap lichamelijke (rug)klachten? Wil je graag  bevrijd worden van pijn en frustratie? Wil je graag meer uit jezelf halen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Ik help je om een gezond en soepel lijf te krijgen.


Mijn passie is om je te helpen een vervullend leven te leiden waarbij je jouw talenten in je onderneming kan neerzetten tot op hoge leeftijd en in volle gezondheid.  Een sterk en gezond lichaam gaan je daarbij helpen. Een soepele en gezonde rug, nek en schouders  zijn daarbij een eerste ingang, waarbij je ook mentaal en emotioneel sterker wordt. Dat bied ik je graag!

Ik bied je GRATIS het eBoek ‘Rugklachten te lijf’ aan waarin ik je 7 ULTIEME tips aanreik om je gezondheid in eigen hand te nemen en waarmee je GEGARANDEERD belangrijke stappen gaat zetten naar een gezonde en soepele rug. Je rug is de spil in je lichaam en essentieel om in goede conditie te hebben en te houden.

Met dit eBoek ontdek je:

  •  wat de belangrijkste oorzaak is van rugklachten
  • wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren
  • wat jij eraan kan bijdragen om zo gezond en soepel als mogelijk te zijn

Ga je met mij in zee dan ervaar je de volgende voordelen:

  • je ervaart meer ontspanning
  • je voelt je lekkerder in je lijf
  • je krijgt meer energie, je voelt je vitaler
  • je kan je meer focussen op je werk
  • je ervaart niet alleen een betere relatie met jezelf en je eigen lichaam maar ook je liefdesrelatie en de relatie met je kinderen gaat erop vooruit gewoonweg omdat je je lekkerder voelt

Dus wat ons betreft kunnen alle ondernemende mensen deze kraam goed bezoeken. Wil je van te voren meer weten Klik dan hier voor de website!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op