Geins Geluk support Imagine Multi Culti dag

Dames en Heren en alle anderen! DE KOGEL IS DOOR DE KERK! Vanmiddag hebben wij te horen gekregen dat wij de subsidie die wij aangevraagd hebben toegewezen krijgen. Het was een zware bevalling omdat het natuurlijk ook een super evenement is. Toch hebben zij besloten dat het belangrijk is dat Nieuwegein een dergelijke dag gaat huisvesten.

Uiteraard zijn wij hier super blij mee en nog meer gemotiveerd. De aankomende dagen zullen wij dus heel druk zijn om de opgelopen achterstand in te lopen. Dit houdt in dat wij de artiesten gaan bevestigen, de leveranciers, afspraken maken over de boodschappen en nog veel meer.

Niets kan ons nu nog stoppen. We zullen dus de aankomende tijd steeds meer oproepjes plaatsen. Ook zullen wij steeds meer mensen in het zonnetje gaan zetten die ons op een positieve manier ondersteunen. En wij gaan op zoek naar cadeaus voor onze pakketten die wij uit willen delen aan onze bezoekers.

Er is plek voor 1000 mensen, boek nu je ticket want op = op!

Mensen met een Nieuwegein pas mogen gratis naar de Imagine multi Culti dag komen. Vanaf zondag zal dit ook in het ticket systeem verwerkt komen. Wat ons betreft bestel nu snel je kaartje voor 3,50 voor een volwassene en 1,50 voor een kind. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

We willen met 1000 man het leven gaan vieren. Let op vol is vol en daar gaan wij bikkelhard in zijn. Dit is de eerste tryout en laten we die tot een succes maken.

Voor het boeken van jullie kaartje kunnen jullie HIER terecht. Vanaf zondag kunnen de Nieuwegeinpashouders hier ook hun gratis ticket kopen.

#Imagine.

Wilt u ook een subsidie aanvragen voor een initiatief in Nieuwegein? Http://www.geinsgeluk.nl

 

Reageer op dit artikel

2 Reacties op "Geins Geluk support Imagine Multi Culti dag"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
tieshogenbirk
Gast

Mochten jullie ter plekke nog tickets willen verkopen, dan meld ik me hierbij aan om dat te doen. Ik doe dit ook bij onze bingo-avonden en (soms bij de Bieb). Groeten Ties Hogenbirk, wijknetwerk Fokkesteeg.

Ellen Imagine Multi Culti
Gast
Ellen Imagine Multi Culti
Goedemorgen Ties, Wat leuk om dit te lezen. We gaan, als we nog niet helemaal vol zijn, zeker nog kaarten verkopen aan de deur en ook willen we loten gaan verkopen voor onze verloting. Dus alle hulp is hoe dan ook welkom. We hebben een ingang/kassa, waar uiteraard ook consumptiebonnen verkocht worden en de polsbandjes uitgedeeld. Misschien vind je dat ook leuk om te doen? Wij zouden het geweldig vinden als je ons team met vrijwilligers zou willen komen versterken. We zoeken voor iedereen een plek waar hij of zij zich prettig voelt. Mail alsjeblieft even je gegevens naar Klik… Lees verder »