Gwai lo’s doen guasha Xs2mind & Xs2Body

Wanneer we praten over cultuur dan mogen wij de Chinese cultuur niet vergeten. Hebben jullie wel eens gehoord van Guasha? Dit is een oeroude techniek om energiestromen beter te laten werken.

Zo leuk dat Paul en Lya hebben besloten om een workshop te komen geven op de Imagine Multi Culti dag. Dit echtpaar is trots eigenaar van 2 bedrijven namelijk Xs2body en Xs2mind. Beiden bedrijven zetten zichzelf in om het leven en gezondheid van hun cliënten beter te maken. Echter beiden op geheel eigen wijze.

Op de Imagine Multi Culti dag willen zij een workshop Guasha geven.

De slogan van hen samen is:  Gwai lo’s doen guasha Dit betekend bleekscheten doen Guasha.

Wat is Guasha?

Guasha (spreek uit “kwasja”) is de Chinese benaming voor een schraaptechniek die al enkele duizenden jaren oud is. Guasha is een gezondheidsbehandeling en betekent letterlijk “de ziekte uit het lichaam schrapen” (“gua” = schrapen en “sha”= de stagnerende energie die zich ergens in het lichaam vertaalt als een klacht, storing of ziekte). Guasha is van oorsprong een onderdeel van de Chinese volksgezondheidszorg en werd generatie op generatie doorgegeven. Zo’n 30 jaar geleden heeft de moderne Chinese geneeskunde deze techniek weer omarmd en voorzien van een theoretische achtergrond.

Ook gaat Paul een presentatie verzorgen over waar het echte verschil tussen mensen zich bevind. 

Wij denken allemaal dat het verschil in mensen zit in de kleur, het geloof of het land van herkomst. Paul denkt dat het nog veel complexer zit en dat al deze zaken eigenlijk symptomen zijn.

Verschil wat ons uniek maakt zit in ons DNA en wanneer men dat begrijpt zal er minder last ondervonden worden van de huidige verschillen die wij waarnemen.

Ieder mens is uniek, bijzonder en de moeite waard om te leren kennen.

Paul is Neurofeedbacktrainer en eigenaar van XS2Mind.

XS2Mind is al sinds 6 augustus 2004 een vertrouwd adres in Nieuwegein voor Neurofeedback training en Natuurgeneeskundige Neurotherapie. Sinds 2017 biedt ik ook DNA-Profiling aan via Genecoach. Zodat ik alles in huis heb om een zo persoonlijk mogelijk behandeltraject te verzorgen. De praktijk is opgericht door Paul Bakers, die daarmee behoort tot de eerste neurofeedback trainers in Nederland.

Wij weten zeker dat www.xs2mind.nl zeer informatief is voor iedereen.

Lya kijkt met haar bedrijf op een andere manier naar de unieke mens.

XS2Body is de praktijk van Lya Mulder. Zij werkt met verschillende vormen van massage en lichaamsgerichte behandelingen, gericht op ontspanning en/of bewustwording. De invalshoek is het lichaam: uw/jouw lichaam. Tijdens de behandeling staat dit centraal. Zo is een massage een weldadige verzorging van het lichaam. De massage werkt ontspannend en heeft verschillende effecten: spieren versoepelen, spierfunctie verbetert, betere doorbloeding van weefsels. En meestal heeft dit ook een positief effect op de geest.

Wij weten zeker dat veel mensen www.xs2body.nl zullen waarderen.

Jullie zien dat dit een geweldige bijdrage gaat hebben aan een super positieve dag. Koop snel je tickets want op is op. Klik hier!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op