Harold Verwoert Multi talent op de Imagine Multi Culti dag

Wij weten het zeker. De Imagine Multi culti dag wordt een onvergetelijke dag. Zoveel leuke dingen die gaan plaatsvinden dat het nu al teveel is om op te noemen. Nu hebben we ook nog gezorgd dat Harold Verwoert komt optreden en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Harold Verwoert heeft al heel veel mooie dingen gedaan en zal dit ook laten zien op 8 september. Hij zal waarschijnlijk ook samen zingen met Danny Temming. Samen zijn zij helemaal een gouden duo.

Harold Verwoert zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers.

Wie is Harold Verwoert?

Harold werd geboren in het mooie Friese Leeuwarden. Als zoon van een Hollandse moeder en Indische vader. Nadat hij klaar was met de havo heeft hij twee jaar aan het Conservatorium in Groningen gestudeerd en daarna ging hij verder aan de Academie voor de Lichte muziek van Conamus.

Harold zingt al ruim 30 jaar waarvan 20 jaar professioneel. Hij was jarenlang de leadzanger van de bekende theatergroep Jeans. Verder speelde hij in musicals zoals Narnia, trad op bij het Songfestival en is hij al jaren de Coolste Piet van Nederland. Zo is hij bekend bij alle kinderen die in het sprookje geloven. In 2005 stond hij wekenlang op nummer 1 met een hit in deze hoedanigheid. Hij heeft diverse gouden platen op zijn naam staan en zong duetten met o.a. Gerard Joling, Sophie Veldhuizen (Mary Poppins alternate), Patricia Paay, de Gebroeders Ko en Frans Bauer. Deze lijst wordt elk jaar langer.

Harold is naast acteur en zanger ook componist, tekstdichter en presentator. Zo was hij afgelopen jaren wekelijks op zaterdag te zien bij RTL voor het programma ‘Livestyle Experience’ en dit jaar met het programma ‘Ja, wij willen’ waar hij verloofden begeleid naar de mooiste dag van hun leven en de kijkers een kijkje in de keuken geeft in de wereld van de bruidsjurken, taarten en de laatste trends op het gebied van trouwlocaties.

Wij weten zeker dat Harold Verwoert het gaaf vind om veel bezoekers te hebben. Let op we hebben plek voor 1000 mensen dus ben er snel bij. Op = op Klik hier om je kaartje te reserveren.

Wil je alvast een voorproefje van Harold:


 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op