Ijsmakerij Schep doet een IJS koude donatie

Ja, ja iedereen kent dat wel. Op een warme middag loop je langs zo’n leuk winkeltje en je ziet daar allemaal bakken met heerlijk schep ijs staan. Gelijk weet je het, een ijsje met 1, 2 of 3 bollen om even te genieten van deze heerlijke traktatie. Wij zijn er dan ook super trots op dat we deze ijskoude donatie hebben gekregen van ijsmakerij Schep op het Muntplein in Nieuwegein.

Omdat deze ijsmaker erg houdt van verbinden en verbroedering was hij razend enthousiast over de Imagine Multi Culti dag. Hij zag het leven vieren helemaal voor zich en besloot toen gelijk een ijskoude donatie te doen.

Ijsmakerij Schep draagt met deze ijskoude donatie onze bezoekers een warm hart toe!!

Deze ijsmaker Schep heeft ervoor gezorgd dat al onze bezoekers op de Imagine Multi Culti dag gratis voorzien worden van een overheerlijk ijsje van 1 of 2 bollen.  Mensen mogen kiezen uit aardbij, vanille of chocolade. Wij weten zeker dat iedere smaak heerlijk smaakt en ijskoud geserveerd word in een bakje.

Hiervoor stelt ijsmakerij schep ook haar eigen ijswagen beschikbaar, de bakjes, lepeltjes en bakken vol overheerlijk zelfgemaakt ijs. Gelukkig hebben wij ook al een heuse opschepper die iedereen van een lekker ijsje gaat voorzien.

Deze donatie is natuurlijk een geweldige donatie en wij zijn supertrots op IJsmakerij Schep. Een ijskoud gebaar om onze Imagine Multi Culti dag te verwarmen.

Wij weten zeker dat Ijsmakerij Schep het enorm waardeert wanneer jullie al eerder komen proeven in hun gezellige ijssalon. Deze is te vinden op Muntplein 36 in Nieuwegein.

Uiteraard is hun facebookpagina ook te bezoeken om even lekker te lekkerbekken. Klik hier om deze te bezoeken!  Wij beloven u dat dit ijs echt het proeven waard is.

Komt u ook een ijsje eten op de Imagine Multi Culti dag op 8 September? Koop dan snel uw toegangskaartje online want op is op. Klik hier om dit direct te doen.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op