De Imagine Multi Culti Markt

Cultuur is iets dat in onze genen zit. Cultuur dat beleef je vaak samen. Een ideale plek om cultuur te beleven is vaak buiten op straat. Bijna overal is het fenomeen “markt” wel bekend. Je weet wel die plek waar je lokale groentes en fruit kan kopen. Lokaal vlees en kruidensoorten. De markt waar vroeger iedere gulden een daalder waard was. De plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van elkaars gezelligheid.

Klik hier om een kraam te reserveren! 

Daarom mag op de Imagine Multi Culti dag een heuse markt opstelling niet ontbreken. Op het Middengaarde terrein waar deze multiculturele dag georganiseerd wordt staan verspreid een 30 tal marktkramen.

Deze marktkramen worden bemand door ondernemers of mensen die zelf iets maken. Lokale producten, handige producten, vermaak, en nog veel meer leuke dingen. De Imagine Multi Culti markt is speciaal de plek om cultuur extra te laten leven. Heerlijk al die mensen op zoek naar koopjes, kijkend naar al die prachtige kleuren en genietend van de geuren die voorbij komen.

Naast de commerciële marktkramen hebben wij ook ruimte ingeruimd voor mensen die graag hun stichting of goede doel willen presenteren. Zoveel culturen, zoveel verschillende projecten, zoveel passie en idealisme waar we vaak niet eens wat van horen.

Op de Imagine Multi Culti markt is het leuk om te zien wat andere mensen beweegt. Welke doelen deze mensen steunen en wat jij eventueel kan doen om de wereld een stukje beter te maken. Van schoolmeisjes weer naar school in Marokko tot aan een waterput in Afrika… en vul voor de rest zelf maar in welke stichtingen op deze dag goed op hun plek zouden zijn.

Er zijn momenteel nog steeds marktkramen over dus boeken met het vroegboek voordeel kan nog steeds. Kijk snel wat voor soort kramen er al verhuurd zijn. Het is niet heel verstandig om met dezelfde producten op de markt te komen staan. Dan zouden we last krijgen van concurrentie en dat willen we graag voorkomen.

Klik hier om een kraam te reserveren! 

Wij zien iedereen graag terug op de Imagine Multi Culti markt en hopen dat de cultuur ervan af spat. Tot 8 September 2018, Tot op de Imagine Multi Culti dag in Nieuwegein.

Handige informatie

Marktkraam huren
Ben je ondernemer of heb je een stichting? Boek snel je kraam. Wij beloven een cultureel rijk publiek.

De marktkramen!

Henna by Jacqueline
Traditionele Henna tekeningen zoals je ze nog nooit gezien hebt. Een getekend sieraad!

Handgemaakte artikelen uit Kenia by AWF 
De African Welfare foundation houd zichzelf bezig met het verbeteren van de woonsituatie en zelfredzaamheid van de lokale bevolking uit Shamu.

Werkgroep Rundu
Nieuwegein heeft een stedenband met Rundu. Deze Stad in Namibi|e heeft 70.000 inwoners. Werkgroep Rundu helpt hen zoveel als zij kunnen.

Gwai lo’s doen guasha Xs2mind & Xs2Body
Paul en Lya geven een workshop over een zeer oud Chinees gebruik. Guasha om het lichaam te reinigen en de energie weer te laten stromen.

Stichting Loop Filipijnen
Lekker eten uit een geweldig land! U steunt hiermee direct mensen in de Filipijnen. Leuke vrijwilligers, mooie webshop en geweldige kraam!

Zevenstar bier
Bier gebrouwen in Nieuwegein Jutphaas, voor Nieuwegein maar ook daarbuiten.

Sunrider producten
Werken aan uw gezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest. Bezoek deze kraam voor uw innerlijke en uiterlijke verzorging.

Crealab Tupperware
Wie kent ze niet die handige bakjes en schaaltjes. Bijna iedereen heeft er wel 1 of meerdere in de kast staan. Nu ook op onze markt!!

Fashion Diva Nieuwegein
Voor alle leuke mode en gave kleding bezoek je Fashion Diva op onze markt.

De Iraakse Vrouwenbond
Deze bond zet zich in voor de vrouwen en kinderen in Irak. Ze willen graag aandacht voor dit doel zodat ze deze vrouwen beter kunnen helpen.

Ruggesteun voor Ondernemers
Voor de ondernemende persoon die letterlijk wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Hear my voice
Een moeilijk thema, geweld achter de voordeur. Toch voor de mensen die ermee te maken hebben, kan een anoniem telefoongesprek een wereld van verschil maken.

Cross Culture Nieuwegein
Deze cultuurrijke geloofsgroep bestaat uit 30 tot 36 verschillende nationaliteiten. Allemaal mensen met boeiende verhalen en soms heftige levensgeschiedenissen.

Body Balance 4 U
Deze kraam is bedoeld alleen voor vrouwen. U weet wel voor de veel voorkomende zaken die af en toe problemen opleveren.

Sjiek by Monique
Kleding voor de dames. Leuke lijn in alle soorten en maten. Niet voordringen iedereen komt aan de beurt.

Visagie Bibbedie babbedie Beauty
Voor al uw opmaak advies, leuke spullen, sieraden en nog veel meer. Een zeer uitgebreide marktkraam om lekker rond te neuzen.

Portretten by Mandy
Mandy maakt van een portret een waar kunststuk. Laat u nu fotograferen door deze kunstenares en zorg voor een onuitwisbare herinnering.

Diensdesign
Deze Nieuwegeinse kunstenares maakt mooie schilderijen. Daarnaast maakt zij supermooie vintage dienbladen en versieringen

Het Avatar Project
Meer compassie voor jezelf en begrip voor anderen. Voel jezelf beter met een mooie oefening.

Kokumu
Voor advies over de band tussen ouders en kind. Zeer informatief en veel handige informatie. Tenslotte is de band met kinderen enorm belangrijk.

Katja’s creaties
Leuke workshop, zelf knutselen laat uzelf verassen door dit creatieve talent. Vanaf 13.00 uur op het veld.

Vluchtelingenwerk Nieuwegein
Zij komen op voor de vluchtelingen die een status hebben gekregen en dat doen zij op een zeer fijne manier.