IMI RTIST Motown en Michael Jackson

Op advies van een zeer gewaardeerd wijk coördinator van Zuylenstein, Blokhoeve en Huis ter Geer hebben wij contact opgenomen met deze artiest. Eerlijkheidshalve moeten wij zeggen dat toen wij zijn youtubes bekeken wij ook direct verkocht waren.

We zijn er dan ook verschrikkelijk trots op dat we op advies van Shida deze zanger hebben kunnen boeken. Het liefst had hij een heel orkest of showband meegenomen maar dat kan deze editie helaas nog niet. Wel wil hij dus meedenken met de Imagine Multi Culti dag en samen met ons zorgen dat de eerste editie een groot succes wordt.

IMI RTIST heeft al laten zien wat hij kan op tv en tijdens vele mooie optredens.

Imi

Dit is wat we op de site hebben gevonden:

IMI had op jonge leeftijd al indruk gemaakt als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa tourde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als ‘De Nederlandse Michael Jackson’ na zijn deelname aan het RTL4 programma ‘My name is Michael’. Gedurende zijn solo show neemt hij je mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop. Een tributeshow uit bewondering en met groot respect door deze artiest. Muzikaal indrukwekkend – mede doordat IMI gebruik maakt van originele begeleidingsbanden.

Wij willen dit natuurlijk meemaken op de Imagine Multi Culti dag en hopen dat jullie als bezoekers dit ook zullen waarderen. IMI RTIST zorgt gegarandeerd voor een spetterend optreden en vertolkt een hele mooie cultuur in de muziekwereld.

Komen jullie ook luisteren en gezellig mee eten? Koop HIER je toegangsbewijs maar ben er snel bij want Op=Op. De Imagine Multi Culti dag is georganiseerd om samen met 1000 mensen het leven te vieren. Verbinding, verbroedering en mooie overeenkomsten. Dat is wat wij zien in onze mede mensen in onze maatschappij.

Bekijk hier een paar Youtubes van IMI RTIST:


Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op