Katja’s Creaties komt een workshop verzorgen

Alle knutselaars opgelet. Op 8 september vanaf 1300 uur komt Katja van Katja’s Creaties een kennismakingsworkshop geven. Hou jij van freubelen en leuke dingen maken? Vind jij het leuk om iets nieuws te maken? Ben jij een pietje precies en wil je enkel het mooiste ontwikkelen?

Dan nodigen wij u van harte uit om gratis deel te nemen aan de workshop van Katja’s Creaties. Katja is onafhankelijk Stampin’ Up!® demonstratrice en maakt zeer veel mooie producten.

Katja’s Creaties geeft workshops in het maken van kaarten en cadeauverpakkingen met de producten van Stampin’  Up® ! in Nieuwegein (Galecop) en omstreken.

Wat Katja met jullie gaat maken tijdens de workshop houden we nog eventjes geheim natuurlijk. Het is namelijk veel leuker om dit tijdens de workshop te ontdekken. Wij weten zeker dat zij met veel plezier iets leuks aan u gaat leren.

U kunt op de Imagine Multi Culti dag Katja vinden ergens midden op de Middengaarde. Vanaf 1300 uur kunt u kijken naar wat zij doet en maakt. Wilt u dit al eerder weten dan kunt u ook even rondneuzen op haar facebookpagina.
https://www.facebook.com/KatjaCreaties/

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op