Kleding nodig voor gratis kleding weggeven

Iedereen heeft er wel een beetje last van. Kleding die nog mooi is maar die eigenlijk niemand meer wil dragen of past. In de kasten, op zolder, in een vuilniszak in de schuur en daar staat het dan. Theo, van Cross Culture Nieuwegein kwam met een enorm leuk idee voor kleding op de Imagine Multi Culti dag.

Hij roept iedereen op deze kleding (schoon) mee te nemen en te doneren aan hun marktkraam. Zij sorteren dan gedurende de dag alles en delen deze kleding gratis uit aan de mensen die iets vinden wat ze graag willen dragen of nodig hebben.

Kleding is namelijk vrij duur momenteel en het komt voor mensen soms wel goed uit hun garderobe gratis uit te breiden. De marktkraam van Cross Culture zal deze kleding graag showen en zij hopen veel mensen gelukkig te maken.

Dus, voordat jullie komen naar de Imagine Multi Culti dag check nog even de kasten, de zolder en de schuur. Wij verzoeken vriendelijk om schone en hele kleding mee te nemen. Wij kunnen het namelijk niet wassen.

Na afloop zal de kleding geschonken worden aan een instantie die dit goed kan gebruiken. Zo weet u zeker dat uw kleding nog een mooi tweede leven tegemoet zal gaan.

Komt u met kleding bel dan even met Theo 0627004576. Zijn kleding kraam staat naast de Cross Culture Nieuwegein kraam.

Op deze manier is verbinden natuurlijk erg leuk en helpen we de mensen die dat nodig hebben.  Op deze manier hoeft niemand zich te schamen want het is gewoon onderdeel van een geweldige dag waar we met zijn allen het leven vieren.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op