Kom je ook helpen? Nog een paar handen nodig!

Omdat we nog 49 dagen te gaan hebben en dat best wel kort is plaatsen wij deze oproep voor de Imagine Multi Culti dag. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen. Te helpen gedurende de dag om te zorgen dat 1000 mensen inderdaad het leven kunnen vieren. Om zeker te zijn dat de dag een succes word hebben wij nog meer handen nodig.

We hebben al voor heel veel dingen vrijwilligers gevonden. Helaas hebben we er nog niet genoeg momenteel om alle plekken in te vullen. Uiteraard kunnen we de dag organiseren maar het zou jammer zijn wanneer mensen echt de hele dag keihard moeten werken.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die het leuk vinden te helpen en daardoor ook deze leuke dag te beleven. Met meer handen aan dek maken we lichter werk en dat is wat ons betreft wel zo leuk. Wij zoeken mensen die samen met ons hun schouders onder een paar projecten willen zetten waardoor we zeker weten dat alles 100 procent op rolletjes loopt.

We zoeken dus mensen die belangrijk zijn voor de Imagine Multi Culti dag en ook voor de bezoeker. Helpen op deze dag is leuk omdat je een belangrijke rol hebt. Je helpt ons de dag succesvol te maken en te zorgen dat de bezoekers het aan niets zal ontbreken.

Onze keukens hebben nog een paar mensen nodig die mee willen helpen!

Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die vooral willen helpen in 1 van de 5 keukens. We gaan in de keukens overheerlijk eten koken wat onze bezoekers en ook de vrijwilligers lekker kunnen opeten. Omdat er voor veel mensen gekookt word is het handig dat wij iedere keuken voorzien van een volledige crew. Mensen die helpen met koken om te zorgen dat alles precies op tijd klaar is.

Ben jij dus handig in de keuken? Vind jij het leuk om over de grenzen te koken? Vind jij het leuk om andere mensen te zien smikkelen? Dan is dit het moment om dit kenbaar te maken want dan hebben wij jou nodig.

Voor de kinderen is een programma, kom jij helpen?

Ook zoeken we mensen die nog willen helpen bij het kinderprogramma. Wanneer je het leuk vind om met kinderen om te gaan dan ben je meer dan welkom. We geven workshops, doen wat activiteiten en zoeken nog mensen die het leuk vinden om te schminken.

Wil jij ergens anders mee helpen waar wij nog niet aan gedacht hebben dan mag dat natuurlijk ook. Wij waarderen onze vrijwilligers enorm en wij zorgen ervoor dat de mensen die helpen ook in de watten gelegd zullen worden.

Lekker gratis eten, gratis drinken en deelgenoot zijn van een geweldig team.
Iedere vrijwilliger krijgt een t-shirt van de Imagine Multi Culti dag. Dit t-shirt mag je houden aan het einde van de dag en dat is best wel een leuk aandenken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je ook voldoende vrije tijd hebt om te genieten van ons leuke programma en de geweldige dag.

Kom je ook helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Jouw hulp zal echt een verschil maken op de Imagine Multi culti dag. Samen zorgen wij ervoor dat er 1000 mensen het leven kunnen vieren. Hoe mooi is dat?

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op