Nog 1 keuken is op zoek naar cultuur!

Ja ja, jullie lezen het goed. Inmiddels zijn er van de 5 keukens al 4 voorzien van een hoofdthema. Tijdens de Imagine Multi Culti dag zal er Marokkaans, Egyptisch, Hindoestaans Surinaams en Nederlands gekookt worden. Nu willen wij natuurlijk ook iets leuks voor de laatste en vijfde keuken.

Nu hebben wij voor deze keuken wel ideeën die wij natuurlijk graag even melden. Een heerlijke Italiaanse keuken waar de geur van Basilicum en Balsamico je tegemoet komt op het terrein. Of een heerlijke Griekse Souvlaki waar iedereen van gaat kwijlen. Of Duitse Schnitzel zo groot dat ze met 4 personen te eten zijn.  Of Zweedse spijzen die heel veel mensen simpelweg niet kennen.

Eten uit een andere cultuur is soms spannend maar meestal super lekker.

Wie weet kan de keuken ingevuld worden door een wat kleinere cultuur. De Friese Cultuur of de Limburgse Cultuur al konden wij even geen lokaal gerecht bedenken.  Chinees of Mediteranee of gewoon uit een cultuur daartussen.  Ook een cultuur op zich is de Veganistische of Vegetarische cultuur. Ook leuk om mensen te laten zien hoe lekker dat eten is.

De bedoeling is dat wij een hoofdkok of hoofdkokduo vinden voor deze keuken. De kok zal samen met ons op zoek gaan naar leuke vrijwilligers natuurlijk. Met een groepje van 3 tot 6 man koken jullie alsof jullie in Masterchef zijn.

Nu  willen wij de aankomende weken met de hoofdkoks van onze keukens gaan kijken wat er gekookt gaat worden. Wij willen natuurlijk de boodschappen op tijd bestellen en kijken of we nog sponsoring loskrijgen bij de leveranciers.

Het zou daarom fijn zijn wanneer we op korte termijn invulling gaan vinden voor deze nu nog lege keuken.

Dus, stuur ons een berichtje via ons contactformulier of meld jezelf even op facebook.  http://www.facebook.com/imaginemulticulti

Wil je meewerken als vrijwilliger? Of had je jezelf al aangemeld? Stuur dan aub ook nog een email zodat wij zeker weten dat wij je niet vergeten.  De Imagine Multi Culti dag op 8 september is de dag waarop we met zijn allen cultuur gaan beleven. Ga je mee? Samen het leven vieren?

We zien je daar!

Imagine!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op