Nog 2 dagen kom je ook en nodig uit

Zo, na een paar enerverende maanden waar wij het onmogelijke hebben waargemaakt denken wij nu alles geregeld te hebben. Nog 2 dagen en dan vind de Imagine Multi Culti dag 2018 plaats in Nieuwegein. Een dat waar we graag met u en iedereen het leven vieren. Een dag waar we eens niet kijken naar verschillen maar juist genieten van overeenkomsten.

Voor de zeer lage toegangsprijs (3,50 volwassene, 1,50 kind, tot 4 jaar gratis en stadspas / Nieuwegein pas houders gratis) bieden wij u een zeer gevulde en mooie dag.

Gratis lunchen tussen de middag. Lekker gratis avond eten uit onze vijf hoofdkeukens vanaf 17.00 uur. We hebben een Marokkaanse, Egyptische, Palestijnse, Surinaamse en Nederlandse keuken. Er is genoeg voor iedereen. De gehele dag zullen er op 2 podia artiesten optreden met verschillende culturele achtergronden. Er is een gratis kinderprogramma met springkussens, armbandjes maken, dromenvangers knutselen, een eigen muziek instrument maken en nog meer.

Laat uzelf gratis Schmincken of neem een gratis Glitter Tattoo. Ondertussen kunt u genieten van een gratis ijsje, suikerspin en bakje popcorn. Altijd lekker voor de lekkerbekken onder ons.

We zien u ook graag lekker rondneuzen op onze Imagine Multi Culti markt. Er zijn 26 kramen die tal van verschillende producten en diensten aanbieden. Van eten tot kleding en van goede doelen tot workshops zodat er voor iedereen wat wils is.

De horeca heeft gereduceerde prijzen. We houden een verloting waar lootjes voor te koop zijn a 1€ per stuk. We hebben tal van leuke prijzen zoals waardebonnen, wijnpakketten, gratis sporten, kleding, tassen, noten, kaas, toegangskaartjes en nog veel meer.

Voor de avonturiers onder ons hebben wij een lasergame baan en een Archery tag baan opgezet. Voor 1 euro per potje (1 consumptiebon) kunt u heerlijk actief met uw team strijden voor de overwinning.

Kortom, een dag die alles biedt voor mensen uit alle culturen. Wij denken dat we overal aan gedacht hebben en hopen dat u dit allemaal zeer leuk zal vinden. We hebben zelfs een oplossing voor eventueel nat weer zodat onze bezoekers lekker droog blijven staan.

Het enige wat belangrijk is op dit moment is of u ook wil komen. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk om ook uw vrienden, kennissen, buren en familie uit te nodigen. De dag is uiteraard pas echt geslaagd wanneer we het hele terrein vol hebben met geweldige gezellige mensen.

Wilt u ons helpen en zorgen dat deze dag verspreid word over het hele internet? Dat zou ons enorm helpen. Wij zien u graag verschijnen op 8 september.

Adres is Galecopperzoom 1 en 7 te Nieuwegein. Kan niet missen want u komt vanzelf de borden tegen die de weg wijzen. Wij denken dat de zon gaat schijnen en dat het 1 groot feest word over 2 dagen.

Imagine.. met zijn allen!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op