Online voorverkoop stopt op donderdag

Aan alle goede dingen komt natuurlijk een einde. Omdat wij niet beschikken over een Ideal module en werken met directe bank overschrijvingen moeten wij de online voorverkoop stoppen. Wij zijn particulieren die deze dag organiseren en dan kan je niet alles professioneel regelen.

Daarom hebben wij besloten de online voorverkoop te stoppen op donderdag middag om 17.00 uur. Voor mensen die zeker willen zijn om toegang te krijgen tot de Imagine Multi Culti dag is dat handig om te weten.

De betaling van het entreebewijs dient namelijk uiterlijk op vrijdag 7 september bij ons binnen te zijn.

Verder geen nood aan de man want aan de deur zijn er ook gewoon nog kaartjes te koop natuurlijk. We hebben in een eerder nieuwsbericht al aangegeven dat de prijs hetzelfde blijft natuurlijk.  Klik hier! 

Er zijn 2 verkoop punten voor toegangskaartjes en consumptie bonnen. De lunch en het avondeten zijn gratis natuurlijk. Het muzikale vermaak is uiteraard ook gratis. De markt daar is iedere euro een daalder waard.  Er is een kinderprogramma wat gratis is. Voor Archery tag en Lasergame wordt 1 euro per potje gevraagd (1 consumptiebon)

Wij kunnen onszelf voorstellen dat u deze dag wil bezoeken. Hou er wel rekening mee dat wij plek hebben voor maximaal 1000 personen. op = op. Bestel om zeker te weten dat u binnenkomt dus uw kaartje online voor donderdag 6 september 17.00 uur.

Klik hier om uw toegangskaartje online te bestellen!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op