Vijf hoofdkeukens uit verschillende culturen.

Ze zeggen altijd dat eten delen zorgt voor verbroedering. Daarom willen wij op de Imagine Multi Culti dag samen eten uit verschillende culturen tot één van de hoofd thema’s maken. Want wanneer men samen eet, worden er ook makkelijker gedachten gedeeld. Onder het genot van een lekker hapje en drankje, genietend van het samenzijn en ondertussen keukens uit andere landen ontdekken.

Om zeker te weten dat er voldoende eten is voor iedere bezoeker willen wij graag vijf verschillende keukens organiseren. Iedere keuken heeft een ander land / cultuur als thema waardoor het voedsel aanbod heel divers zal zijn.  Het eten uit verschillende culturen wordt bereid door vrijwilligers. Iedere keuken wordt bemand door 4 tot 8 mensen die samen gaan zorgen voor een onvergetelijke dis.

De keukens zijn uiteraard voorzien van voldoende materiaal om het eten te kunnen koken. Gasfornuizen, oven, frituur, bbq, wasbakken, werktafels, koelkast, warmhoud materiaal, pannen en bestek.

De boodschappen worden betaald natuurlijk. De mensen krijgen voor het betalen van de toegangsprijs van de Imagine Multi Culti dag het eten gratis.

Op dit moment hebben 4 van de 5 keukens een hoofdthema.

Op de Imagine Multi Culti dag worden jullie getrakteerd op onder andere de Egyptische keuken, de Marokkaanse keuken, de Hindoestaanse/ Surinaamse keuken en de Nederlandse keuken.

Wij zijn dus op zoek naar nog 1 keuken thema plus chef kok. Daarna kunnen wij op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen met het bereiden van het eten.

 

Lijkt het jou dus leuk om te mogen koken wat er in jouw land of cultuur behoort tot de delicatessen? Vind jij het leuk om samen te werken met andere mensen uit andere culturen om zo een echte feestmaaltijd te koken?

Meld je dan snel aan via ons contact formulier zodat wij zo snel mogelijk kunnen kijken welke hoofdthema’s we zullen hebben in onze keukens op de Imagine Multi Culti dag.

Lijkt dit je wat en wil je jezelf opgeven? 

klik hier!

Onze keukens & belangrijke info

De Marokkaanse keuken 
De Tajine, Couscous en ingemaakte citroenen. Kom je lekker smullen of wil je meehelpen in de keuken?

De Egyptische keuken 
Een keuken die in de loop der eeuwen is beïnvloed door veel externe factoren. Toch is de Egyptische keuken echt voor de fijnproevers.

De Hindoestaanse/ Surinaamse keuken 
Roti, Pom en lekker Exotisch eten. Vergeet niet de Madame Jeanette peper. Echt mooi eten uit een prachtige cultuur.

De Nederlandse keuken
De Nederlandse keuken bestaat vaak uit stevige kost. Stamppot, Boerenkool, Pannenkoeken, Poffertjes en nog veel meer. Kom je ook proeven?

Openstaande keuken zoekt cultuur/land 
Er is nog 1 keuken die geen hoofdthema heeft. Kijk snel en vul het email formulier in. Dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Vrijwilligers gezocht
Deze dag kan alleen georganiseerd worden wanneer veel mensen helpen dragen. Kom je helpen!