Richtlijnen voor de Imagine Multi Culti markt

Geachte marktkraam huurder,

Wij zijn ontzettend blij dat u heeft besloten een kraam te huren / te bemannen op de Imagine Multi Culti dag. Inmiddels hebben wij een enorme diversiteit aan standhouders en dat maakt het voor onze bezoekers extra leuk. Het is momenteel kort dag maar wij willen graag nog even wat richtlijnen doorgeven zodat voor iedereen de dag leuk verloopt. De Imagine Multi Culti dag moet namelijk voor iedereen, dus ook voor u, een leuke dag worden.

Start:

Vanaf 8 uur in de ochtend bent u welkom om uw kraam in te komen richten. Op het terrein zullen mensen aanwezig zijn die u precies kunnen aanwijzen waar u moet zijn. Wij hebben niet van te voren een kraam toegewezen aan mensen. U mag zelf kijken welke kraam u het beste past.

Het is mogelijk om met de auto tot vrij dichtbij de marktkramen te komen. Echter daar is weinig plek om lang te parkeren. Het is dus snel uitladen en graag de auto weer naar voren rijden zodat andere standhouders hetzelfde kunnen doen.

Er zullen mensen klaarstaan om dit in goede banen te leiden. Er is ook een grote platte kar die u kunt gebruiken om uw spullen naar de kraam te brengen. Na 9.45 is het niet meer mogelijk om met uw auto dichtbij de kraam te komen Wel zullen wij u helpen om uw spullen bij uw kraam te krijgen.

Lunch / Avondeten

De lunch wordt geserveerd tussen 11.30 en 14.00 uur. Deze lunch is gratis voor onze bezoekers maar ook voor onze standhouders. U krijgt hiervoor een munt bij de ingang die u wanneer het u uitkomt om kunt zetten in een lunch.
Het avondeten wat bereid wordt in vijf keukens op het terrein is ook gratis voor onze bezoekers en onze standhouders. Er zijn 5 verschillende keukens namelijk Egyptisch, Marokkaans, Surinaams, Palestijns en Nederlands. Zodra de keukens open zijn staat het u vrij om lekker een hapje mee te eten.

Einde

Wij verzoeken de standhouders om de kraam gevuld te houden tot het avond eten gereed is. Rond 17.00 uur zullen wij al onze gasten en standhouders uitnodigen om een hapje te komen eten. Na 17.00 uur mag u zelf bepalen of u het nog leuk/wenselijk vind om te blijven staan met uw kraam of op te breken.
Blijkt dat onze bezoekers de markt wel een beetje gezien hebben en wordt het rustig dan staat het u vrij om weg te gaan. Wanneer onze bezoekers de markt blijven bezoeken dan raden wij u aan om lekker te blijven staan maar dit mag u zelf bepalen.

Pas na 21.00 uur kunt u met uw auto naar het markt terrein. Voor die tijd zijn auto’s niet toegestaan wegens de bezoekers die daar rondlopen. Wel is er een grote platte kar die u kunt gebruiken en een paar kruiwagens. Deze kunnen door u gebruikt worden.

Wanneer u besluit op te breken, willen wij u uitnodigen om nog lekker een drankje te komen drinken en te genieten van de optredens van onze artiesten. Het leven vieren doen we graag met zijn allen namelijk. Om 21.00 uur zal de dag volledig afgelopen zijn.

Een leuke dag

Ons streven is een leuke dag neer te zetten voor iedereen. Wanneer u vragen heeft of er is een probleem ga dan even naar een van onze vrijwilligers. Deze zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden en/of kijken hoe het probleem opgelost kan worden. Wij doen in ieder geval ons best om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het adres waar u moet zijn is Galecopperzoom 7 in Nieuwegein. Bij de toegang zullen verkeersbegeleiders staan die u aangeven waar u moet zijn. Zoals eerder aangegeven kan het zijn dat u even geduld moet hebben. Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd op de juiste plek staat.

Rest ons niets anders dan te zeggen Tot Zaterdag!!

Jap en Ellen – www.imaginemulticulti.nl
0630027790

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op