Standhouders en stichtingen gezocht voor Imagine multiculti markt

8 september 2018 is de eerste officiële versie van de Imagine Multi Culti dag. Een dag waar stil gestaan wordt bij verschillende culturen en waar mensen op zoek zijn naar verbinding en meer saamhorigheid. Tijdens de Imagine Multi Culti dag organiseren wij ook een markt waarvoor wij standhouders en stichtingen zoeken.

Op de Imagine Multiculti markt bent u verzekerd van een goede sfeer. De mensen aanwezig op dit evenement zijn daar om met zijn allen het leven te vieren. U kunt uzelf voorstellen wat voor mooi feest dat kan worden. Voor verkopers, stichtingen, hobbyisten en andersoortige ondernemers is het dus super uitnodigend om standhouder te worden.

Standhouders zullen zich welkom voelen op de multi culti markt

Omdat deze dag een maatschappelijk ondersteunend project is hanteren wij voor de sta plaatsen en de kraamverhuur uitzonderlijk lage prijzen. In de voorverkoop kost een kraam voor commerciële doeleinden slechts 30 euro. Een stichting heeft al een kraam voor 20 euro. Wij kunnen onszelf voorstellen dat particulieren ook een kraam nodig hebben. Neem hiervoor even contact op met de organisatie via het contact formulier.

In ieder geval bent u van harte welkom om uw producten, diensten en goede doelen onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Op een prachtig groen terrein de Middengaarde Galecopperzoom in Galecop – Nieuwegein.

Op de achtergrond klinkt muziek uit verschillende culturen. Heerlijke geuren van eten uit verschillende keukens drijven over het terrein. Er zijn overal spelende kinderen te zien die het vooral leuk vinden om af en toe wat leuks te kopen.

Kortom, wij zijn op zoek naar standhouders die het leuk vinden om onze Imagine MultiCulti markt compleet te maken. Om uzelf aan te melden klikt u eenvoudig op de volgende link : http://www.imaginemulticulti.nl/wilt-marktkraam-huren-stichting-commercieel/

De kramen zijn geregeld nu wachten we enkel nog op u!

Wij zien uw reservering graag tegemoet! Na ontvangst betaling zullen wij ook reclame maken voor uw bedrijf of stichting op onze website en facebookpagina. Oh ja, het zou ons natuurlijk erg helpen wanneer onze facebookpagina http://www.facebook.com/imaginemulticulti een like krijgt en gedeeld word. Dit geldt natuurlijk ook voor de website www.imaginemulticulti.nl.

Wij hopen jullie te zien op de Imagine Multi Culti dag en dat jullie een mooi onderdeel van de markt zullen zijn.

Tot dan!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op