Tupperware, die handige spullen voor in de keuken

De Imagine Multi Culti markt is weer een bijzondere kraam rijker geworden. We hebben iemand die het ongelofelijk leuk vind om Tupperware aan te komen bieden. U weet wel die handige bakjes en schalen die zo’n beetje iedereen wel in de keukenkast heeft staan.

Wij denken dat er maar weinig mensen zijn die deze handige producten niet kennen. Iedereen heeft er zo’n beetje wel zijn/haar brood, groente of andere producten in bewaard. Handig afsluitbaar en luchtdicht zodat alles lekker vers blijft.

Yvonne maakt het mogelijk en komt graag laten zien hoe handig al deze leuke artikelen zijn. Wij weten zeker dat zij het leuk vind wanneer jullie haar facebookpagina bezoeken. https://www.facebook.com/tupperwarecrealab/

Op de website van lezen wij het volgende:

Tupperware creëert al meer dan 60 jaar lang Producten, bedoeld om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Onze klanten overal ter wereld helpen tijd en geld te besparen met oplossingen om hun voedingswaren te bewaren, was altijd al een van de voornaamste missies van Tupperware.

Vandaag biedt Tupperware nog altijd Producten aan om voedingsmiddelen te bewaren, maar ook keukengerei, pannen, borden enz.

Met een wereldwijde omzet van 1 miljard dollar is Tupperware een van de grootste fabrikanten van keukengerei en plastic artikelen voor huis en hobby.

De Producten van Tupperware zijn technologisch geavanceerd en synoniem voor kwaliteit.

Het internationale hoofdkantoor van Tupperware bevindt zich in Orlando, Florida (Verenigde Staten). De 1000 artikelen uit de Tupperware collecties worden gefabriceerd in 14 fabrieken, waarvan 4 in Europa.

Naast de Tupperware Consulenten, telt de onderneming wereldwijd 7000 werknemers.
De kwaliteit, functionaliteit en originaliteit van de Tupperware-producten zijn toonaangevend in de hele wereld.

Wij weten zeker dat veel van de bezoekers van de Imagine Multi Culti dag deze kraam gaan bezoeken. Komt u ook naar de Imagine Multi Culti dag? Boek dan snel uw entree bewijs online. Op = op. Klik hier!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op