Verhalenverteller Irina verteld over verbinden

Ongelofelijk leuk wat er allemaal gaat gebeuren op De Imagine Multi Culti dag. Voor deze persoon wordt een speciaal plekje ingericht op het terrein de Middengaarde in Nieuwegein. Op 8 september 2018 zal zij haar verhalen ten gehore brengen in haar eigen prive Yurt of Tipi. Hier hebben we een oproep over geplaatst. (Klik hier om te lezen)

Irina is niet zomaar een verhalenverteller. Met haar enthousiasme en fijne stem brengt zij jong en oud in vervoering. Laat je meevoeren op haar verbale reis en probeer te kijken in de spiegels die voorgehouden worden. Irina heeft een breed publiek en iedereen pikt precies de goede dingen uit haar verhalen.

Voor de mensen die  niet kunnen wachten posten wij hier alvast een voorproefje! Tekst gaat verder na de video. Luister naar Irina de verhalenverteller.

Zij heeft beloofd haar verhalen zo te vertellen dat er ook het verschil en de overeenkomsten van culturen naar voren gaan komen. Enorm leuk dus op de dag op 8 september. Wij kunnen niet wachten om plaats te nemen in haar Yurt om haar verhalen te horen.

Op een site vonden we een leuk geschreven stukje over verhalenverteller Irina!

Irina vertelt en schrijft verhalen en sprookjes (ook op maat) om haar publiek weg te laten dromen of een spiegel voor te houden. Ze schreef en vertelt o.a. De Zorgmantel (over mantelzorg), Van de Droom en de Daad (over grootouders die hun kleinkinderen niet meer mogen zien), De Hartenkoning (over adoptie).
Ook ‘Het Zand van de Tijd’, een verhaal over rouw in de vorm van een sprookje is van haar hand. Het is te vinden in het boek ‘Verlies, Verdriet en verder…’, uitgegeven door het Landelijk Steunpunt Rouw te Amersfoort.
Irina vertelt haar sprookjes tijdens bijeenkomsten van lotgenoten en trainingen of symposia voor professionals. Daarnaast is zij ook te boeken voor een verteloptreden voor kinderen (b.v. scholen) of volwassenen.

Voor De Imagine Multi Culti dag zal zij ook weer alles uit de kast trekken. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen luisteren. Wat ons betreft verdient verhalenverteller Irina heel veel aandacht. Dat begint bij het delen van deze aankondiging overal waar jullie kunnen.

Tot 8 September <3

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op