Visagie Bibbedi Bobbedi Beauty

Een bedrijf wat met veel enthousiasme visagie op maat levert. U kunt hiervoor terecht op de Dukatenburg in Nieuwegein. Melissa de Kruyf zorgt hier voor een mooi opgemaakt gezicht. Of het nu voor een feestje is, voor een gala of gewoon voor een leuk avondje uit, haar make-up laat je stralen, op elke plek waar je komt!

Daarnaast geeft ze ook workshops visagie, waarin je zelf aan de slag kunt met leren jezelf op een mooie manier op te maken. Klop gerust bij haar aan, als je vragen hebt of tips zoekt over make-up, de juiste kleuren, maar zeker ook over accessoires die je nog meer glans zullen geven!

Voor wie zich mooi wil voelen is Visagie Bibbedi Bobbedi Beauty het juiste adres.

Melissa is ook actief in het Inspiratiehuis in Nieuwegein. http://www.inspiratiehuisnieuwegein.nl Een plek waar mensen kunnen komen die wonen of begeleid worden via Lister, een instelling die zorgt voor diverse beschermde woonvormen in onder meer Nieuwegein. Ook voor de kwetsbare mensen in de samenleving, maakt zij zich dus hard!

Zowel op markten, als via de website, kun je leuke en mooie spullen kopen voor weinig geld. Mooie sieraden, sjaals, tassen en hoeden, zijn nog maar een heel klein deel van wat ze te bieden heeft. Op deze manier is het altijd mogelijk om jezelf volledig om te laten toveren, zoals de naam van het bedrijf eigenlijk al beloofd!

Wij weten zeker dat Melissa het superleuk vind wanneer jullie haar website bezoeken. https://www.visagiebeauty.n

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op