Vluchtelingen werk Nieuwegein ook van de partij

Vluchtelingenwerk Nieuwegein helpt op dit moment vluchtelingen die een status hebben gekregen met hand en span diensten. Daarnaast helpen zij hen aan onderdak en nadenken over toekomstige mogelijkheden. Zij hebben meermaals met ons overleg gevoerd en wij werden zeer blij van deze gesprekken.

Op de website van Vluchtelingen Nieuwegein lezen wij het volgende:

Visie
Vluchtelingenwerk Nieuwegein staat voor een samenleving waarin mensen elkaar respecteren ongeacht hun afkomst, religie, gender of geaardheid. Een betrokken en actieve samenleving met respect voor de medemens, mensenrechten en leefomgeving.

Missie
Vluchtelingenwerk Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie die vluchtelingen op vakkundige wijze ondersteunt bij hun integratie in de Nieuwegeinse gemeenschap door maatschappelijke begeleiding en activiteiten op het gebied van onderwijs en (vrijwilligers)werk. Daarnaast heeft Vluchtelingenwerk een signaalfunctie en verwijst zij door naar haar ketenpartners voor juridische en psychosociale begeleiding.

Eigenlijk is de visie van Vluchtelingenwerk precies datgene waar de Imagine Multi Culti dag over gaat. Wij vinden het dan ook superleuk dat zij een kraam hebben op onze Imagine Multi Culti markt.

Wij vinden namelijk dat we ook moeten opkomen voor de kwetsbare in ons land en zeer zeker dienen te genieten van de verschillende culturen.

Komen jullie ook het leven vieren op De Imagine Multi culti dag?

Voor meer informatie kunt u de website van Vluchtelingenwerk Nieuwegein bezoeken. http://www.vlw-nieuwegein.nl/ 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op