Vuurceremonie, drums, healing door Patrick Nijssen

Culturen zijn verschillend. In sommige culturen is religie belangrijk en in sommige juist weer niet. Sommige culturen doen aan meditatie en sommige natuurlijk niet. In sommige culturen zijn drums healing sounds en een Vuur ceremonie heel belangrijk.

Kom je ook bij de vuurceremonie kijken? Gewoon lekker even zitten in een stille meditatie. Weg suizen op de maat van de drums en de gevisualiseerde meditatie die Patrick verzorgd!

Patrick zelf zegt:

Drum meditatie en healing … kortweg¬†ūüėČ
Het thema hierbij is ‘acculturatie’, de verbinding die we allemaal hebben. Onze voorouder lijnen zijn verstoort. Het laten samenvloeien van de oude verbindingen en het in het bewustzijn meenemen dat we allemaal komen uit dezelfde bron.

In individuele culturele verschillen die opgetreden zijn, kunnen we 2 dingen doen: kiezen voor de angst of kiezen voor het onbevooroordeelde.
Munay <3

Patrick is dus erg bezig met verbinden en vooral het mooie van de andere mens zien. Op de Imagine Multi Culti dag zal Patrick vindbaar zijn bij 1 van de vuurplaatsen waar ruimte genoeg is voor publiek.

Bekijk bijvoorbeeld deze video eens om sfeer te proeven.

Patrick¬†is vindbaar op facebook –> Klik hier en vergeet vooral niet een like te geven!

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op