Wij zoeken vrijwilligers

De Imagine Multi Culti dag wordt georganiseerd door vrijwilligers met enorm veel passie. Nu al maar ook de aankomende maanden is er nog heel veel leuk werk te verzetten. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen. Denk nu niet gelijk dat je dit niet kan want echt er zijn zoveel leuke klusjes dat iedereen wel wat kan vinden wat past.

Voor de algehele organisatie zijn wij op zoek naar mensen die mee willen helpen met hand en span diensten. Mensen die mee willen helpen met de marketing en bekendheid van de dag. Mensen die mee willen helpen bij het vinden van sponsoren. Mensen die mee willen helpen met het bedenken en realiseren van het aankleden van de dag.

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden mee te werken in het animatieteam. Samen kijken naar een leuk programma voor jong en oud en hier invulling aan willen geven.

Natuurlijk is het ook handig dat we mensen vinden die zichzelf in willen zetten voor 1 van de vijf keukens. Mensen die mee willen helpen het diner samen te stellen. Het leuk vinden om boodschappen te doen en de voorbereidingen van de keukens te begeleiden.

We zijn ook op zoek naar mensen die EHBO kunnen. Mensen die mee willen helpen het verkeer in goede banen te leiden. Mensen die het leuk vinden om een beetje toezicht te houden.

Voor de oude volksspelen zeskamp zijn wij op zoek naar mensen die het in zich hebben om de teams op te zwepen, te helpen en alles binnen de grenzen te houden. Die mee willen denken met de organisatie van dit event en willen helpen met het realiseren van de spelen.

Ondertussen zijn we ook op zoek naar mensen die ons willen helpen met dingen die ik niet genoemd heb. Van ontwerpen van flyers tot het bedenken van creatieve ideeën en alles wat er tussenin zit.

Wil je helpen? Vul snel onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op