Wijkhuis La Caza doet de horeca

Ergens in Nieuwegein in de wijk Fokkesteeg staat een geweldig, gezellig en zeer succesvol Wijkhuis genaamd La Caza. Dit is een bijzonder wijkhuis omdat dit helemaal gerund word door een bijzondere groep van vrijwilligers. Allemaal mensen die zorgen dat er enorm veel leuke dingen in de wijk Fokkesteeg georganiseerd worden, die helpen met de lunch, de Zalen verhuur, het organiseren van feesten en nog veel meer.

Bent u er wel eens geweest? Zo niet dan zouden wij u graag willen uitnodigen om eens een kijkje te gaan nemen. U zult merken dat alle mensen die daar werken zeer bijzonder zijn, ontzettend gastvrij en zeer zeker heel vriendelijk.

La Caza is eigenlijk het huis van Fokkesteeg en daar is het altijd gezellig.

Omdat wij dit wijkhuis (de mensen) een zeer warm hart toedragen hebben wij ze gevraagd of zij het leuk zouden vinden mee te helpen met de Imagine Multi Culti dag. Die vraag werd positief beantwoord en daar zijn wij enorm blij mee.

La Caza en haar mensen verzorgen op de Imagine Multi Culti dag de horeca. Zij zijn dus verantwoordelijk dat u als bezoeker kan genieten van een bakkie koffie/thee, een lekker biertje , een glaasje fris en dat soort zaken.

Wij zijn super blij hier mee want dan weten we zeker dat iedereen professioneel en adequaat geholpen word. De bezoekers kunnen dus rekenen op een zeer goede service.

Wij kunnen onszelf voorstellen dat jullie graag een biertje komen drinken of een glaasje fris. Let op we hebben plek voor 1000 bezoekers dus ben er snel bij. De kaartjes gaan snel en op = op. Wil je een kaartje kopen? Klik dan hier om dat te doen.

Tot op de Imagine Multi Culti dag op 8 september 2018.
Wilt u naar de website van Wijkhuis La Caza https://www.la-caza.nl/

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op