Wijkplatform ZHB laaiend Enthousiast en doet mee

Onze missie is bijna volbracht. Wij wilden alle wijkplatformen in Nieuwegein benaderen met het verzoek mee te doen aan de Imagine Multi Culti dag 2018. 2 weken geleden waren wij aanwezig bij Wijkplatform Zuylenstein, Huis de Geer en Blokhoeve.

Wijkplatform ZHB staat voor Zuylenstein, Huis de Geer en Blokhoeve.

 

In een mooie locatie werden wij ontvangen door een zeer enthousiaste en betrokken groep met mensen. De vergadering was leuk om bij te wonen en we hebben ontdekt dat er in deze wijken van alles plaats vind. Leuke dingen, feestjes en vermaak.. maar ook wat dingen die de aandacht nodig hadden.

Na de uitleg van de Imagine Multi Culti dag werd er direct een stem ronde gehouden. Met een overweldigende meerderheid werd er direct besloten dat Wijkplatform ZHB de Imagine Multi Culti dag wil ondersteunen.

Inmiddels hebben wij uit die groep al vrijwilligers aangemeld gekregen. Tevens uit 1 van de wijken ZHB hebben wij een kunstenares gevonden die op onze markt komt te staan.

Wij zijn er supertrots op dat wijkplatform ZHB mee wil werken aan de Multi culturele samenleving van Nieuwegein. Wij hopen de mensen van de vergadering ook allemaal te verwelkomen op de Imagine Multi Culti dag.

Wil jij ook komen? Let op we hebben plek voor 1000 bezoekers. Ben er dus snel bij want op is op. Klik hier om uw kaartjes te bestellen.

#imagine

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op