Wilt u een marktkraam huren (Stichting of Commercieel)

Op de Imagine Multi Culti dag nodigen wij stichtingen en ondernemers graag uit om hun product of dienst aan te bieden. Wij hebben daarvoor ruimte gereserveerd op het terrein. Voor deze activiteit hebben we marktkramen geregeld.

Voor de ondernemers die commerciële activiteiten willen houden is de early bird prijs 30 euro voor de marktkraam. Deze early bird actie geld tot eind juni. Het zou leuk zijn wanneer er iets van een culturele achtergrond zit in hetgeen aangeboden word of iets lokaals.

Voor Stichtingen hanteren wij een ander tarief. De earlybird prijs is 20 euro. Deze early bird actie stopt eind juni. Stichtingen hebben op de Multi Culti dag de ideale mogelijkheid om hun “cause” te presenteren aan het diverse publiek en de aanwezige pers.

De bedoeling is om naast het aanbieden van het eten, zang, dans en vermaak ook mensen de mogelijkheid te bieden lekker over een markt te slenteren.  Het park, plein en straatleven is vaak de plek waar de cultuur het meest zichtbaar is. Door een markt te creëren willen we een zo cultuurrijk mogelijke setting creëren.

Reserveer snel uw kraam!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.
60 beschikbare tickets

5 gekochte tickets

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op