Wij zoeken nog muziek met cultuur

Inmiddels begint het programma van de Imagine Multi Culti dag vorm te krijgen. De keukens zijn bijna klaar, de menu’s zijn samengesteld. De volksspelen zijn bedacht. Het kinderprogramma is bijna rond. Nu zijn we nog wel op zoek naar wat verschillende muziek.

We hebben al wat artiesten natuurlijk en ook nog in verschillende genres maar we missen nog verschillende sounds. Arabische klanken, Marokkaans geluid, Turkse Riedels, Griekse Bazooki en Belgisch getrompetter. In ieder geval zou het wat ons betreft ook leuk zijn nog wat cultuurvolle geluiden aan het programma toe te voegen.

Muziek verbroedert en helpt mensen onderling makkelijker te verbinden.

Wij hebben gemerkt dat binnen alle culturen muziek een belangrijke plek heeft. Samen met Syrische mensen dansen om het leven te vieren. Of met de Afghaanse gemeenschap mee luisteren naar hun mooie muziek. Heerlijk volksdansen op muziek uit Griekenland of zwijmelen bij een Italiaanse serenade.

Wil jij het mogelijk maken dat 1000 mensen samen het leven vieren en genieten van jouw prachtige geluid? Neem snel contact op via ons contact formulier.

Wij zorgen voor het podium, licht en geluid en nu zoeken we de artiest die de kers op de pudding gaat zijn. Wat ons betreft, kom ook!

Imagine! 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op