close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

2 Horeca toppers voor avond dienst nodig


toppers

Problemen zijn er om opgelost te worden. Het is kort dag, dat weten we maar we hebben 2 mensen tekort voor de horeca. Dat is natuurlijk enorm jammer want dat zou betekenen dat we 1 bar moeten sluiten. Het gevolg hiervan is dat mensen dan een stuk moeten lopen voor hun drankje.

Jullie snappen dat we dat willen voorkomen dus we plaatsen alsnog een oproepje. Wie o wie wil van 19.00 uur tot 23.00 uur ons team komen versterken in de horeca?

Geen ingewikkelde kassasystem of moeilijk werk. Simpel biertjes tappen en/of inschenken, frisdrank inschenken en consumptiebonnen aanpakken. Voor het bevoorraden van de koelkasten word gezorgd.

Wil iedereen nog een keertje goed rondkijken in zijn/haar netwerk om dit probleem te helpen oplossen. 2 mensen voor een paar uur en dat zou voor ons een wereld van verschil maken.

De avond dienst, heeft jou nodig!! KOm je helpen?Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page