• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Adopteer een keuken


keukenOp de Imagine Multi Culti dag staat de keuken centraal. De hele dag wordt er vanuit 5 keukens gekookt volgens verschillende thema’s. Deze keukens staan opgesteld over het festival terrein en vallen voor iedereen goed in het zicht.

Daarom is het natuurlijk super interessant om één van de keukens te adopteren. Deze keuken is dan georganiseerd door jou. Dit kan particulier of bedrijfsmatig. Door de adoptie van een keuken help je ons enorm natuurlijk.

De keuken mag daarna volgehangen worden met reclame uitingen en krijgt jouw naam natuurlijk. Mede mogelijk gemaakt door…… vul zelf maar in. Daarnaast zorgen wij natuurlijk dat dit ook breed uitgemeten word op onze website en de sociale media.

Jouw eigen keuken op de Imagine Multi Culti dag, hoe mooi is dat?

Dit is natuurlijk een leuke manier om reclame te maken. Zeker omdat onze keukens de hele dag actief zijn, iedereen deze keukens gaat bezoeken en de pers zeer waarschijnlijk ook foto’s van deze keukens gaat maken.

Door de adoptie krijgen wij de mogelijkheid de Imagine Multi Culti dag nog beter en professioneler neer te zetten. Tevens kunnen wij onze kook vrijwilligers nog meer lekker eten laten klaar maken. Hier zullen onze bezoekers erg blij mee zijn.

Wil jij één van onze keukens adopteren? Ga dan snel naar onze maatschappelijk partner pagina. Hier kan je dan aanklikken dat jij een keuken wil claimen.

Klik hier om een keuken te adopteren!!!

Uiteraard staan hier ook de andere manieren benoemd om maatschappelijk partner te worden. Stichting Imagine Multi Culti streeft ernaar om met zoveel als mogelijk bedrijven en stichtingen samen te werken.

Wanneer wij met zijn allen de schouders zetten onder een mooie en betere samenleving dan gaat dit absoluut tot stand komen. Al die mooie mensen met al hun mooie culturen verdienen gewoon een inclusieve maatschappij.

Zonder verdeeldheid, stigmatisering, uitsluiting en polarisatie. Hier kan jij aan meehelpen!


#Imagine!

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page