• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Adverteren bij ons?
Stichting Imagine Multi Culti organiseert de aankomende 5 jaar de Imagine Multi Culti dag. Wij werken er naar toe om uit te groeien tot een groot Multi cultureel evenement. Na deze 5 jaar willen we uiteraard nog verder groeien maar dat ligt nog in de toekomst. Voor jouw bedrijf of stichting dus een mooi initiatief om te adverteren.

Adverteren bij ons geeft aan dat je begaan bent met een gezellige Multi Culturele maatschappij.

Door te adverteren bij ons help je de organisatie van Imagine Multi Culti hun groei te bewerkstelligen. Daarnaast help je jouw eigen bedrijf/stichting om meer onder de aandacht te komen van een breed en divers publiek.

Wij, werken hard aan evenementen en projecten die als doel hebben meer verbinding te creëren tussen mensen met een enorme multiculturele diversiteit. Wij denken namelijk dat we zelf verantwoordelijk zijn om de maatschappij op een mooie manier vorm te geven. Minder kijken naar verschillen naar meer genieten van elkaar zonder (voor) oordelen of stereotypering.

Adverteren bij ons laat dus gelijk zien dat jouw bedrijf/stichting staat voor een gelijkwaardige maatschappij. Je laat zien dat je begaan bent met alle mooie mensen uit onze Multi Culturele samenleving. Dat je graag mee wil werken aan meer verbinding, vriendschap en broederschap en dat jouw bedrijf daar als een spil tussen in staat.

Door te adverteren help je ons groeien en lift je tegelijk mee op ons succes.

Adverteren bij ons zorgt voor een groot bereik. In aanloop naar 7 september word deze website heel vaak bezocht. Onze facebookpagina word veel besproken door mensen en vaak gedeeld. We gaan voor deze editie 30.000 flyers uitdelen in en rondom Nieuwegein. Op de dag zelf verwachten wij duizenden bezoekers, ondernemers, stichtingen, artiesten en vrijwilligers.

Jij kiest zelf in welke mate jij wil dat jouw bedrijf/stichting getoond word rondom onze website, social media, flyers en het evenement op 7 september. Door te adverteren help je ons te groeien maar lift je gelijk mee op ons succes. Op deze manier is het leuk om samen te werken.

De basis van adverteren is dat je op onze adverteerders pagina verschijnt met een leuk en zelf gekozen verhaal plus foto’s van jouw bedrijf / stichting. Deze pagina word regelmatig gedeeld op de sociale media. Daarbij kan je kiezen of jouw bedrijf als advertentie verschijnt op andere pagina’s, op facebook, op onze flyers (logo) en op de dag zelf.

Vul aub onderstaand formulier in om de wensen duidelijk te maken. Dan nemen wij contact met je op!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page