• Print
close

Amusement & Vermaak


vermaak en amusementEen markt bestaat niet alleen uit kraampjes en standhouders en producten. Veelal is er op de markt van alles te beleven om de bezoekers een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden.

Onze bezoekers houden van een stukje extra vermaak of leuke entertainment. Het is dus belangrijk dat we dit op de Imagine Multi Culti markt ook aan kunnen bieden.

Bent u iemand die absoluut iets biedt wat onze Imagine Multi Culti markt kan verrijken dan zouden we graag zien dat u contact met ons opneemt. Denk aan een theater act, een dansgroep, een goochelaar, een schminker, een clown of iets van deze aard.

Wellicht loopt u op stelten of doet u een geweldige one man show. Het maakt niet uit zolang het maar valt onder amusement en vermaak. Wij zijn benieuwd wat je zou willen komen doen tijdens de Imagine Multi Culti dag. Samen met onze bezoekers op een leuke manier het leven vieren is altijd bijzonder.

Wilt u iets organiseren tijdens de Imagine Multi Culti dag dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact op om alles even door te spreken.


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page