• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more

Artiest band


band


Optreden met een band is superleuk. Vaak is wel het probleem dat er zoveel geregeld moet worden. De twee podia op de Imagine Multi Culti dag zijn van alle gemakken voorzien.

Voor de band die komt optreden is dat wel zo lekker. We hebben bij ieder podium een geluidstechnicus. Extra microfoons, monitoren en dat soort zaken zijn zo klaargezet.

Graag nodigen wij bands uit om op te komen treden op de Imagine Multi Culti dag. Samen met onze bezoekers hopen wij op een swingend en gezellig moment. Onze bezoekers vieren graag het leven samen met jouw band.

Tijdens en na het optreden van de band is het natuurlijk mogelijk om eigen merchandise te verkopen. Op deze manier werk je vrij makkelijk aan wat extra naamsbekendheid.

Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Hoeveel leden, welke instrumenten, wat je van ons verwacht, etc. Graag ook een geluidsopname of YouTube meesturen zodat wij gelijk kunnen kijken wat voor show jullie neerzetten.

Na het versturen van het formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page