• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more

Artiest Single


single


Als artiest zonder band is het fijn te weten dat jouw podium beschikt over alle faciliteiten. Wij nodigen artiesten zonder band graag uit om op te komen treden op de Imagine Multi Culti dag.

Onze podia hebben de beschikking over een geluidstechnicus die van alles kan regelen om zodoende jouw optreden als single artiest tot een groot succes te maken. Staat je begeleidende muziek op een CD of USB dan is dat geen probleem. Wil je jouw iPad doorlussen of heb je een ander modern snufje nodig dan kan dat ook.

Wij zouden het supertof vinden wanneer jij jezelf als single artiest aanmeld zodat we je op kunnen nemen in ons programma. Graag zien wij jouw performance op de Imagine Multi culti dag.

Vul het onderstaande formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Het zou fijn zijn om een geluidsopname of YouTube mee te sturen zodat wij gelijk even kunnen kijken wat voor show je neerzet.

Het zou mooi zijn wanneer jij als single artiest lekker het leven kan vieren met al onze prachtige bezoekers.

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page