• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Artiesten
Gaandeweg het proces richting de Imagine Multi culti dag zullen wij op zoek moeten naar de beste artiesten. Het liefst willen wij artiesten met een grote diversiteit in culturele achtergrond. Daarnaast zal er een goed programma in elkaar gedraaid moeten worden waardoor er op 2 podia de gehele dag optredens te zien zijn.

Tijdens de Imagine Multi Culti dag moet dat programma bewaakt worden. De artiesten moeten geholpen worden en wegwijs gemaakt worden. Ook willen zij graag wat drinken en wellicht gewoon even een praatje maken.

Als vrijwilliger artiesten en programma heb je een groot aandeel in de sfeer van het evenement.

Wij willen graag met een team van vrijwilligers hieraan werken. Met meer personen krijg je nu eenmaal meer voor elkaar dan wanneer je alleen bent. Iedereen kent weer iemand en wie weet wat voor toppers wij uiteindelijk op het podium gaan krijgen.

Ben jij iemand die het leuk vind om een programma in elkaar te draaien? Lijkt het je leuk om op zoek te gaan naar artiesten? Ben jij niet bang om contacten te leggen en zelfs een beetje brutaal door wat bekendere mensen aan te spreken?

Dan willen wij heel graag met je in contact komen. Wij zoeken vrijwilligers die met ons het beste programma van het jaar willen ontwikkelen. Een programma wat Nieuwegein op haar grondvesten zal laten schudden. Een programma waar mensen het over een paar jaar nog over hebben. Eigenlijk moet het zo zijn dat mensen nog precies weten waar ze waren tijdens de Imagine Multi Culti dag 2019.

Wil jij ons hiermee meehelpen vul dan aub onderstaand contact formulier in. Wij kunnen dan contact met je opnemen en daarna samen van start gaan met het ontwikkelen van het programma. Wil je liever eerst een vrijwilligersavond bezoeken dan kan dat ook natuurlijk. Neem dan eerst een kijkje in onze Agenda!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page