• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Beats of hope – Wana Wa Mola


beatsOp de Imagine Multi Culti dag zal Daniel Okiror optreden met zijn Afrikaanse swingende en cultuurvolle gezelschap. Zij treden op en een groot deel van hun gage gaat rechtstreeks naar Beats of hope – Wana Wa Mola.

Dit is een stichting die zich inzet voor de straatkinderen in Uganda en Kenia. Zij helpen de straatkinderen aan voedsel, verzorgen scholing, helpen bij het vinden van onderdak en bieden hen een plek in 1 grote familie.

Zij willen voorkomen dat deze dakloze kinderen in de problemen komen door drugs, criminaliteit of andere verschrikkelijke zaken. Meestal zijn deze kinderen dakloos geworden door oorlog, natuurrampen en/of het overlijden van hun ouders.

In deze landen is het voor die kinderen bijna onmogelijk om zelf de problemen op te lossen. Dit maakt dat Beats of hope – Wana Wa Mola heel belangrijk werk doen in die regio.

Om aandacht te vragen voor dit probleem zullen de mensen achter deze stichting ook een marktkraak bemensen. Zij willen doormiddel van het geven van informatie mensen laten zien hoe ze kunnen helpen. Uiteraard zoeken zij mensen die mee willen denken en zorg willen dragen voor de toekomst mogelijkheden voor deze kinderen.

Vanuit Stichting Imagine Multi Culti roepen wij onze bezoekers op om deze kraam zeker te bezoeken. We hopen dat u overweegt deze stichting te helpen met een financiële donatie waardoor zij een extra kind een nieuwe toekomst kunnen bieden. Wanneer iedereen een klein beetje mee helpt maken we met zijn allen voor die kinderen een groot verschil.

Beats of hope – Wana Wa Mola wil de hulp die ze bieden zoals scholing, gezondheid, medicatie, huisvesting en toekomstperspectief erg graag uitbreiden. Wij hopen, dat jullie daaraan mee willen helpen.

http://www.danielokiror.com/biography.html#Imagine


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page