• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Bijna alles is geregeld, maar…


geregeldMet nog ruim 59 dagen te gaan kunnen wij opgelucht zeggen dat BIJNA alles is geregeld. Echter is er nog 1 groot probleem wat wij niet goed opgelost krijgen.

Wij organiseren op 7 september de Imagine Multi Culti dag om samen met mensen het leven te vieren. Hiervoor bieden wij optredens, eten, een kinderprogramma, een markt en nog wat verassingen.

Helaas, ondanks dat we al 22 kramen hebben komt de Markt niet goed van de grond. Het vinden van standhouders is lastig omdat er niet echt een plek is waar deze zich kenbaar maken.

Natuurlijk bezoeken wij markten en braderieën maar we merken dat het boeken van marktkramen te langzaam gaat. Onze doelstelling is 60 kramen maar daar zijn we dus zelfs nog niet bijna.

Wanneer we de markt geregeld krijgen dan is het helemaal af!

Ben jij iemand of ken jij iemand die het leuk zou vinden op onze markt te staan dan zouden wij het enorm tof vinden om in contact met je te komen. Op onze markt kan je alle kanten op. Wij hebben plek voor kunstenaars of mensen die zelf producten maken. Wij hebben plek voor stichtingen en/of bedrijven die producten willen verkopen. Dus alles is mogelijk.

Onze markt zal goed bezocht worden door de bezoekers die samen met ons het leven komen vieren. Hierdoor weet je zeker dat jouw product, dienst of idee ook voldoende bekeken word.

We hebben bijna alles geregeld maar nu moeten we nog wel wat standhouders vinden. Standhouders die onze markt willen opleuken waardoor de dag van onze bezoekers nog leuker kan worden.

Wil je jezelf aanmelden voor de markt? Dat kan door hier te klikken. Of help ons mee door dit bericht onder de aandacht te brengen van mensen voor wie dit eventueel belangrijke informatie is.

Bijna alles is geregeld en wij gaan ervan uit dat wij samen met jullie ook deze laatste horde kunnen nemen. Wij gaan ervan uit dat we met zijn alleen meer mogelijk kunnen maken dan wij alleen.

Helpen jullie mee, zodat we binnenkort kunnen zeggen dat echt alles geregeld is? Dan staat niets de Imagine Multi Culti dag meer in de weg. Hoe mooi zou dat zijn?

Samen het leven vieren is nu eenmaal leuker dan dit alleen te doen!

#Imagine

Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page