close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

 Coördinator Vrijwilligers

Antwoord alle vragen over vrijwilligers

Chantal houdt zichzelf voornamelijk bezig met alle zaken rondom de vrijwilligers. Heb je nog meer vragen of wil je meer weten dan kan je het beste haar even benaderen. Klik voor haar contactgegevens op de knop. Wij weten zeker dat zij zo snel mogelijk contact met je op neemt.

Coördinator online media

Antwoord alle vragen over website & social media

Jap is het aanspreekpunt voor alle vragen rondom de artiesten en het programma. Heb je nog vragen of wil jij jezelf aanmelden als artiest klik dan snel op onderstaande knop om zijn contact informatie te krijgen. Wanneer je hem een berichtje stuurt dan neemt hij snel contact met je op.

Coördinator Markt & kramen

Antwoord alle vragen over de markt

Ellen houdt zichzelf bezig met alles rondom de Imagine Multi Culti markt. Wij weten zeker dat zij graag al jouw vragen beantwoord of jouw kraam registreert. Klik snel op onderstaande knop om contact met haar op te nemen. Zodra zij een berichtje krijgt zal ze antwoord geven.

Coördinator kids programma

Kan alles vertellen over ons kids programma

Saskia is iemand die graag leuke dingen organiseert voor kinderen. Zij is niet voor niets onze coördinator geworden. Wanneer je wat wil weten of wanneer je een idee hebt voor dit programma, klik dan snel op de knop hieronder. Zodra Saskia een berichtje krijgt zal ze contact met je opnemen.

Coördinator Sponsor vrienden adverteren

Wil graag contact

Uiteraard willen wij de Imagine Multi Culti dag zo mooi en goed als mogelijk organiseren. Daarvoor hebben wij sponsoren, adverteerders en vrienden nodig. Iedereen helpt op een eigen manier.Wil je weten hoe je kan helpen druk dan snel op de knop hieronder.

Coördinator Artiest & programma

Wil je graag boeken

Wil jij optreden op de Imagine Multi Culti dag of heb je vragen over het programma? Dan kan je het beste terecht bij deze coördinator. Jordy kan je alles uitleggen over het programma. Daarnaast kijkt hij graag met je mee wat jij als artiest nodig hebt.

Coördinator Marketing, pers & bekendheid

Zoekt publiciteit en bekendheid

Neem contact op met deze coördinator wanneer je vragen hebt over de algehele marketing. Heb je ideeën hoe dit nog beter kan? Wil je een interview? Of wil jij ons ergens promoten voor meer bekendheid? Klik voor contact info op de knop! Wij willen graag contact met je!

Coördinator keuken, eten & inkopen

Weet wat we eten

Wil je koken? Iets van het menu weten? Heb je een goedkoop adres voor de inkopen of andere ideeën? Dan is deze coördinator jouw aanspreekpunt. Wij zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen. Druk snel op de knop voor meer contact informatie.

Heb je overige vragen?