• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Coördinatoren
Wij zijn met spoed op zoek naar mensen die het leuk vinden om Coördinator te zijn voor een bepaald gedeelte van de Imagine Multi Culti dag.

Samen met de organisatoren ga jij meehelpen met het organiseren van deze leuke dag. In jouw functie begeleid je een groepje vrijwilligers om samen iets heel moois te bereiken.

Het is belangrijk dat er overzicht gehouden wordt over alles wat nog moet gebeuren. Daarnaast is het fijn wanneer er een duidelijke planning is voor onze vrijwilligers wanneer wat moet gebeuren. Eigenlijk ben je in deze functie een soort baken voor de vrijwilligers. Een zekerheid die zorgt dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht word.

We zoeken op dit moment coördinatoren voor:

  • Coördinator website en social media
  • Coördinator Marketing en bekendheid
  • Coördinator kinderprogramma
  • Coördinator artiesten en programma
  • Coördinator vrijwilligers

Wil jij samenwerken met een leuk team? Vind jij het leuk om vrijwilligers te helpen om mooie dingen te bereiken. Ben jij de creatieve duizendpoot die het leuk vindt een leuke dag te organiseren?

Uiteraard hopen wij dat je naast deze functie ook nog de handen uit je mouwen wil steken bij andere activiteiten. Eigenlijk doen we alles gewoon samen maar neem je iets extra verantwoording op je schouders door een bepaald stuk van de organisatie op je te nemen.

Op deze manier weten wij zeker dat de dag tot in de puntjes geregeld gaat worden. Uiteraard helpen we iedereen met het werk wat gedaan moet worden. Het is gewoon belangrijk dat 1 persoon het overzicht houd. Wij hopen dat jij dat bent.

Voel jezelf dan vrij je aan te melden als coördinator door het onderstaande emailformulier in te vullen. Wij zullen dan snel contact met je opnemen om een keertje af te spreken. 


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page